Απολύσεις και στον όμιλο Attica roup - Blue Star Ferries & Superfast

Απολύσεις ανακοινωθήκαν ανεπίσημα στους υπάλληλους του ομίλου ( Η AtticaGroup είναι θυγατρική εταιρία της MarfinInvestment Group και μητρική εταιρία των πλοιοκτητριών εταιριών των Superfastferries και Blue Star ferries) και μάλιστα λίγες ημέρες μετά τον 15 Αύγουστο . Από ότι συζητιέται θα απολυθούν 60 περίπου άτομα . Οι απολύσεις θα ανακοινωθούν άμεσα
στους εργαζόμενους .Πιθανότερο είναι ο μισθός του Αυγούστου να είναι και ο τελευταίος . Όπως καταλαβαίνεται όλοι οι εργαζόμενοι ζουν αυτές τις ημέρες με την αγωνιά αν θα έχουν δουλεία και τον επόμενο μήνα .

Βέβαια περίπου 6 μήνες πριν ο διευθύνων σύμβουλος της.....
εταιρείας δήλωνε ...

''Οι εποχές είναι δύσκολες. Όπως είδατε, εμείς κάνουμε μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Την αύξηση αυτή του μετοχικού κεφαλαίου δυστυχώς δεν την κάνουμε για να επενδύσουμε, την κάνουμε για να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα με αξιοπρέπεια να αντιπαρέλθουμε την επόμενη χρονιά η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πάρα πολύ κακή.
Δεν υπάρχει όμως άλλος τρόπος. Οποιοσδήποτε το ξέρει κι από την προσωπική του ζωή ακόμα, ότι όταν δεν έχεις χρήματα τι κάνεις στην επιχείρησή σου; Ή την κλείνεις, ή βάζεις το χέρι σου στην τσέπη.
Για ν' απαντήσω λοιπόν για την Attica σας λέω ότι εμείς αποφασίσαμε ότι θα βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη.''

Καλό κουράγιο στους εργαζόμενους

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα