Αποκλειστικό: Σκέφτεται να δώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη ο Τζίγγερ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportculture.gr, η οικογένεια Βαρδινογιάννη σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δίνοντας τις μετοχές της στον ερασιτέχνη!
Φυσικά το θέμα που σας παρουσιάζουμε σήμερα ως αποκλειστικό, δεν είναι κάτι που δεν....
έχει ακουστεί ποτέ ξανά. Εξάλλου κυκλοφορεί έντονα το σενάριο αυτό τις τελευταίες μέρες. Το sportculture.gr όμως έψαξε αρκετά το θέμα, συγκέντρωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες και σας τις αναλύει.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο μυαλό του Τζίγγερ τον τελευταίο
καιρό υπήρχε η σκέψη να γυρίσει δυναμικά στο προσκήνιο, παρά το γεγονός πως επιμένει να τονίζει πως λειτουργεί ως κάτοχος του 30% των μετοχών του τριφυλλιού. Αυτό άλλωστε είχε φανεί και από το γεγονός πως ο Γόντικας εξελέγη και τυπικά πρόεδρος αλλά και γενικά από τα πρόσωπα που απαρτίζουν πλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και τα οποία στην πλειοψηφία τους, είναι άτομα που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Άλλωστε ενδεχόμενη επιστροφή του Τζίγγερ στο προσκήνιο, τη στιγμή που όλοι οι μέτοχοι είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης, θα μπορούσε να παρουσιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε ο κόσμος να τη δει έστω και ως ένα βαθμό θετικά.
Ωστόσο τα συνθήματα, οι ύβρεις κατά του Τζίγγερ και της οικογένειας του σε όλα τα φιλικά του καλοκαιριού αλλά και στα πρώτα επίσημα ματς, έπεισαν τον Βαρδινογιάννη πως είναι μάταιο να πάρει και πάλι στα χέρια του τα ηνία της ομάδας. Εξάλλου και το περασμένο καλοκαίρι, όταν συνέβη αυτό, οι οπαδοί του τριφυλλιού του είχαν δείξει ξεκάθαρα πως είναι ανεπιθύμητος.
Δύο ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών μάλιστα, φέρνουν τον Τζίγγερ πολύ κοντά στην οριστική αποχώρηση και τον Παναθηναϊκό μπροστά στον κίνδυνο να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου.
Εξηγούμαι…Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι, σε ένα αγώνα που η οικογένεια Βαρδινογιάννη (ακόμα και η Μαριάννα!) «άκουσε» πολλά, ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία βέβαια δεν ανέφερε κάτι καινούριο, αλλά χρησιμοποίησε δύο φράσεις «κλειδιά». Η πρώτη ήταν «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω» και η δεύτερη η αναφορά στον (ορατό) κίνδυνο να πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο. Αμφότερες υποδηλώνουν τη σκέψη του να αφήσει τις μετοχές στο Ερασιτέχνη. Είναι δεδομένο άλλωστε, πως όσο αυτός και η οικογένειά του έχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάει στο πρωτοδικείο, αυτό όμως είναι εξαιρετικά πιθανό, αν οι μετοχές περάσουν στον Ερασιτέχνη.
Η δεύτερη ανακοίνωση για την οποία κάνω λόγο, είναι αυτή που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας. Ούτε από αυτή φυσικά γίναμε…σοφότεροι, αλλά κατέστη για μία ακόμη φορά σαφές, πως ο κόσμος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τον Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να έχουμε στο προσεχές διάστημα έντονες κινητοποιήσεις (εκτός κι αν τους προλάβει ο Τζίγγερ).
Υπάρχει ένας ακόμη λόγος όμως, που ο Τζίγγερ έχε πλέον βρεθεί σε ένα μονόδρομο. Αυτός είναι το γεγονός πως δε
Keywords
Τυχαία Θέματα