Αποκάλυψη:Ο Osama Bin Laden είχε πεθάνει στις 26-6-2006!

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εξαπάτησε την αγχόνη και πέθανε πέντε χρόνια πριν οι αμερικανικές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσουν οτι τον σκότωσαν, λέει ο πρώην πράκτορας της CIA, που ζει σήμερα στην Τουρκία.
«Ήξερα τον Μπιν Λάντεν πολύ καλά," λέει ο
Berkan Yashar, ο ίδιος στον  ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό, Channel One. "Samy, Ayub και Μαχμούντ ήταν μαζί του μέχρι το τέλος. Θυμάμαι πολύ καλά την ημερομηνία αυτή, καθώς υπήρχαν τρία εξάρια.σ 'αυτήν - 26 -6- 2006. Αυτές οι τρεις άνδρες, καθώς και δύο μουσουλμάνοι από το Λονδίνο και....
δύο από τις ΗΠΑ είδαν τον Μπιν Λάντεν νεκρό.
Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν σοβαρά άρρωστος πριν το θάνατό του.Είχε αρχίσει να ξεθωριάζει με το δέρμα του και είχε πρόβλημα στα οστά.
Ο Yashar είπε επίσης ότι την παραμονή της 2 Μαΐου, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα ανακοίνωσε ότι ο Μπιν Λάντεν είχε σκοτωθεί, οι Αμερικανοί βρήκαν μόνο τον τάφο του Μπιν Λάντεν στην περιοχή του Αφγανιστάν-Πακιστάν στα σύνορα .
Σύμφωνα με τον Yashar, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις άρχισαν το κυνήγι του Μπιν Λάντεν μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν ψάχνοντας να βρούν το σημείο ταφής του. Τον Samy, έπιασαν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, λίγες μέρες πριν ο Μπιν Λάντεν ανακοινωθεί επίσημα νεκρός.Ο Berkan Yashar πιστεύει οSamy θα μπορούσε να τους είπε τον ακριβή τόπο της ταφής του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Απάντηση στο γιατί βγήκε τώρα να να μιλήσει ο Berkan Yashar είπε ότι μετά από όλες τις πρόσφατες εξελίξεις φοβάται για τη ζωή του.

N.N.

http://onairnews.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα