ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε! ΛΕΓΕΤΑΙ... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.!

(άλλο ένα.. καζίκι προοδευτικότητας του χθόνιου Κ.Κ.Ε)
ΕΠΑΜ= ΠΑΜΕ... Ίδιο πράμμα ..δείτε τον αναγραμματισμό!
ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Γράφει ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

Από τις «ατυχείς»-διότι καπελώθηκαν από τους επαγγελματίες της πολιτικής καταχνιάς- συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος, αναδείχτηκε ένας φωστήρ εκ του πουθενά, ονόματι ΚΑΖΑΚΗΣ ,αγνώστου λοιπής ταυτότητας!. ..
Έτσι για να ξέρετε γιατί οι συγκεντρώσεις αυτές ..πήγανε στράφι, αν και κόμιζαν ελπίδες!

Kι όμως σήμερα κάνει αίσθηση.. αυτός ο πουθενάς
ΚΑΖΑΚΗΣ,. χάρις στο ΡΑΔΙΟ 9... –Είναι η εκπομπή ΑΕ.. όπου ρόλο παίζει και η ορντινάτσα του Καζακη, κάποιος δημοσιογραφίσκος ονόματι ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ!
Αρθρώνει το άτομο αυτό ένα λόγο πειστικό, είναι συγκροτημένος, κατέχει τα οικονομικά και μεταδίδει μηνύματα που γίνονται ασμένως δεκτά από το πόπολο, που σήμερα βιώνει δεινές καταστάσεις. ΄Όμως είναι φόλα. Εκτελεί υποδορίως εντολές της Αλέκας του Κ.Κ.Ε Δεδηλωμένος κομμουνιστής. Μάλιστα εν τω άμα και το θάμα, όπως το έχει συνήθειο το Κ.Κ.Ε, έστησε και το δικό του ιδεολογικό τσαρδάκι... ΕΠΑΜ το ονομάτισε... που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αναγραμματισμός του αξιοθρύνητου και κουκουλοφόρου ΠΑΜΕ... της περιώνυμης Αλέκας..που παραμένει αρχηγός του κομμουνιστικού κόμματος πέραν ΛΟΓΙΚΏΝ χρονικών ορίων..Λες και δεν υπάρχει άλλος να ηγηθεί της έγχρωμης συμμορίας..του Περισσού... που μάλιστα δεν δέχεται ..ουτε φορολογικο έλεγχο... για τις επιχειρήσεις που διαθέτει! ( Τι είναι ..μαφία; Κράτος εν κράτει;) Τέτοια η δημοκρατία του Κ.Κ.Ε!. Γειά σου ρε Αλέκα από τα Περατάτα της Κεφαλονιάς.. Εσύ πάντως δεν είσαι ...πεπερασμένη!Είσαι Περαταταμένη!

Χθες, Δευτέρα,ο εν λόγω φόλας- ΚΑΖΑΚΗΣ ξεβρακώθηκε ...κυριολεκτικά από τον τολμηρό ΑΔΩΝΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, μάλλον υπουργό της σημερινής κυβέρνησης... που έκανε αυτόν τον Καζάκη φύλλο και φτερό... σε τέτοιο βαθμό που ο λεγάμενος Καζάκης , αυτή η φόλα του Κ.Κ.Ε..να παραμιλάει!... και μετά τη παρέμβαση Γεωργιάδη στην εκμπομπή! ... Τέτοια κομμουνιστική κομψότητα! Βασικά τσόγλανος ο Καζακης!

Να μεταβληθεί σε υβριστή σε βαθμό χυδαιότητας! Γιατί; Είχε έναντι του έναν ευπρεπή συνομιλητή κι επιχειρηματολόγο! Γιατί ρε ..δημοκράταρε της κομμουνιστικής σούπας;.
΄Ιδιον των κομμουνιστάδων .. όταν τα βρίσκουν μπαστούνια...λαϊκίζουν φαιδρώς!

Παρακολουθούμε σταθερά τον τύπο αυτόν επί ένα τρίμηνο τώρα και προσπαθούμε να πιάσουμε τα γράδα του. Σήμερα τα πιάσαμε: Εκτός από την απογύμνωσή του από τον Γεωργιάδη, τον ακούσαμε μετά, να προπαγανδίζει τις συγκεντρώσεις του Κ.Κ.Ε σε πλατείες πάλι- ..προβλέποντας, ο εκ του πουθενά αυτός φωστήρας ... ότι η Κυβέρνηση θα πέσει.. σήμερα-αύριο- ..λέει! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ λέμε κι εμείς!..αλλά, ο φόλας τυπάκος θέλει να χαϊδεύει τις προσδοκίες μας ..τους πόνους μας-- . καλώντας, ο θρασύς, τον κόσμο σε κινητοποιήσεις του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ στις πλατείες.. ! Ο κομμουνιστής δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα Σταλινικά της καταγωγής του, όπως ο αράπης από το χρώμα του! Στάνταρ αυτό!
Αύριο Τετά
Keywords
Αναζητήσεις
υβριστης καζακης
Τυχαία Θέματα