ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ "ΑΠΕΙΛΕΙ" ΝΑ ΜΗΝ...ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ορυμαγδός και...γδούπος σηκώθηκε σήμερα στα καλά καθούμενα, από την "δήλωση - βόμβα" του Καρατζαφέρη πως "δεν βάζω την υπογραφή μου σε δηλώσεις ευτελισμού" που ζητούν οι Τροικανοί και άλλοι: Ομόθυμα τα παπαγαλάκια, μπόρεσαν επιτέλους να προσφέρουν την "πάσα" στον αγαπημένο τους (και καλοπληρωτή) θαμώνα και να...ανασάνουν, αφού τις τελευταίες μέρες τους είχε επιβληθεί αυστηρό σιωπητήριο για την μαφιόζικη συμμορία της Θεσσαλονίκης,
στην οποία αρχηγός είναι Ο.....
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ Λάος ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ!

Ναι, λοιπόν: Ο...τιτανοτεράστιος υπερπατριώτης, "τάραξε τα νερά"! Δεν υπογράφει και σηκώνει...ξανά τη σημαία του αγώνα! Ετσι τουλάχιστον μας λένε οι "έγκυροι δημοσιογράφοι"!

Είναι όμως έτσι; Ας θυμηθούμε, εκτός από την υπογραφή του κωλοτούμπα που βλέπετε αριστερά (διανθισμένη με...υπερπατριωτικό λογύδριο) στην "επιστολή" ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ που είχε στείλει στην Τρόικα και αλλού, τι έλεγε για το ίδιο θέμα πριν λίγες εβδομάδες:

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε δηλώσεις του είπε πως εάν δεν υπάρξουν οι υπογραφές που ζητούν οι ξένοι, τότε δεν θα υπάρχουν τα χρήματα για να πληρωθούν την 1η και 15η του μηνός οι μισθοί και οι συντάξεις.

«Θα με κυνηγά εμένα όλη Ελλάδα; H πρώτη δηλαδή μεγάλη μου πατριωτική πράξη θα είναι να στερήσω μισθούς και συντάξεις από τον ελληνικό λαό;», αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο ίδιος όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Κυριακή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προτίθεται να δημοσιεύσει στο κομματικό έντυπο επιστολή προς τον ελληνικό λαό με την οποία θα εξηγεί τις θέσεις του, υπέρ της λήψης της 6ης δόσης, η οποία προϋποθέτει τις δεσμεύσεις που ζητούν οι ξένοι.

Στη συνέχεια θα κοινοποιήσει αυτή την επιστολή προς τους πιστωτές της χώρας, ώστε να εκληφθεί ως δέσμευση από την πλευρά του ΛΑΟΣ. Όπως είπε, θα ζητήσει και την δέσμευση των πιστωτών μας, προκειμένου να μην «υπάρχει αθέτηση των συμφωνηθέντων».

Υποστήριξε ότι η τρόικα με τις πιέσεις που ασκεί στη χώρα μας, «θα φέρει σε 4 μήνες την αριστερά στην κυβέρνηση» και είπε ότι στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας την Κυριακή τους, ανέφερε ότι «θα γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου», ζητώντας τους «να είναι πιο συγκρατημένοι».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση και «ή κάνουμε ότι έχουμε συμφωνήσει, ή πτωχεύουμε και οδηγούμαστε σε διεθνή απομόνωση». Προειδοποίησε ότι εάν δεν πληρωθεί το ομόλογο ύψους 2 δισ. ευρώ που λήγει στις 16 Δεκεμβρίου «τότε πτωχεύουμε και μετά έρχεται το χάος».
Καλά ρε μεγάλε πρόεδρε και παπαγαλάκια του, δηλαδή τώρα που "απειλείτε" να μην υπογράψετε, δεν...κινδυνεύουμε να γίνουμε "Κούβα της Μεσογείου";

ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ;;;

Δεν θα σας...κυνηγάει όλη η Ελλάδα;
Πάρτε το χαμπάρι, αλήτες λαοπλάνοι: Όσες κωλοτούμπες κι αν κάνετε, όσο κι αν τα μιντιακά σας φερέφωνα "ξεχνάνε" και "θυμούνται" κατά το δοκούν, ο λαός σας έχει καταλάβει και δεν μασάει πλέον!
Τα κορόιδα και θύματα εκδούλευσης πατριωτισμού, τελείωσαν!

http
Keywords
Τυχαία Θέματα