Απ΄ τα ψηλά στη Γ΄ Εθνική, της κεντροδεξιάς, ο Κύρτσος

Μόλις ο Κύρτσος κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να παίξει ποτέ μπάλα στην... Α΄ Εθνική της κεντροδεξιάς άρχισε τις αναζητήσεις στα «αδελφά» κόμματα της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς του το είχε ξεκόψει στις συναντήσεις που είχε μαζί του: θέση εκλόγιμη στο επικρατείας δεν υπήρχε για τον Κύρτσο.

Η πρόταση που....
φέρεται να του έγινε ήταν να κατέβει, αν ήθελε, υποψήφιος είτε στη Β΄ Πειραιά, είτε ση Β’ Αθηνών.
Ο εκδότης και υπάλληλος του Κυριακίδη στο ραδιόφωνο του flash, κατάλαβε τότε ότι ήταν ανεπιθύμητος στη ΝΔ.

Μόλις έκλεισε την πόρτα της Συγγρού άρχισε να σκέφτεται που θα μπορούσε να πάει… Στο αντιμνημονιακό κόμμα του Καμμένου ούτε για αστείο. Στη Ντόρα δεν υπήρχε ούτε θέση, ούτε ελπίδα να εκλεγεί.

Τι του απέμεινε; Το κόμμα του Καρατζαφέρη, του Πλεύρη και μέχρι πρότινος του Βορίδη. Ο προερχόμενος από τη ΚΝΕ και φουλ μνημονιακός σήμερα Κύρτσος, άρχισε να καλοβλέπει αυτό το ενδεχόμενο.

Να παίξει δηλαδή μπάλα έστω και στην Γ΄ Εθνική της κεντροδεξιάς, με την ελπίδα όμως ότι ο Καρατζαφέρης θα του έδινε μια θέση που θα είχε ελπίδες να εκλεγεί.

Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την πρώτη θέση του Επικρατείας, εφόσον το ΛΑΟΣ μπει στη βουλή. Μέχρι στιγμής πάντως όλες οι δημοκοπήσεις το ΛΑΟΣ το δείχνουν εκτός.

Το προξενιό ανέλαβε να το κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews.gr, ο εργοδότης του, ο Πέτρος Κυριακίδης. Το αφεντικό του flash αφού πρώτα μίλησε για τα δέοντα με τον Καρατζαφέρη, στη συνέχεια ανακοίνωσε τα… ευχάριστα στον Γιώργο Κύρτσο.

Το θέαμα πάντως ο πάλαι ποτέ αριστερός Κύρτσος να υπερασπίζεται την πολιτική του Καρατζαφέρη δεν είναι κι ότι καλύτερο για τον εκδότη… Αλλά περί ορέξεως…
http://www.kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα