ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ... ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΜΕ 18 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ο λόγος για τον Αντώνη, αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο που μπροστά στην ηγετική βουλιμία του, δε δίστασε να βγάλει από το κάδρο τον νέο Τσολάκογλου και να μπει ο ίδιος
συγκεντρώνοντας επάνω του την αγανάκτηση και την οργή για την κορυφαία εθνική προδοσία.
Ο λόγος για το κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία, τον μεγάλο και διαχρονικό συνένοχο στις πολιτικές που αποδόμησαν τη χώρα και οδήγησαν το λαό της στην απόγνωσή.
Ποντάρει στους αφελείς. Στους αφελείς και στη λήθη. Στους περιφερόμενους κοψοχέρηδες που δεν έχουν καθόλου μικρό μερίδιο ευθύνης για ότι έχει συμβεί σήμερα στον τόπο μας.
Ο χθεσινός συνένοχος επανέρχεται ως επίδοξος σωτήρας με μια δέσμη μέτρων που μπορούμε να....
τα ομαδοποιήσουμε σε τρείς μεγάλες ενότητες (και δυο κερασάκια).

ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Πολιτική πρόταση που κινείται ευλαβικά στη λογική της απόλυτης αθώωσης του δωσιλογισμού και του πλιάτσικου...
Κανείς δεν τιμωρείται… Κανένας δε λογοδοτεί… Κανενός ενόχου και συνενόχου η περιουσία δε δημεύεται… Η συμμορία των νταβατζήδων παραμένει στο απόλυτο απυρόβλητο… Στο απόλυτο απυρόβλητο παραμένουν και οι υπερεθνικοί θεσμοί, αλλά και το σύνολο των ταπεινωτικών συμφωνιών που εν πολλοίς φέρουν και την ντροπιαστική υπογραφή του.
Και φυσικά η Ελληνική κοινωνία παραμένει το διαχρονικό υποζύγιο, που επιχειρείται γι ακόμη μια φορά να εξαπατηθεί επικοινωνιακά και με τη μέθοδο του Χότζα να πληρώσει και πάλι αυτή τα σπασμένα.
Εξήντα τρία χρόνια αυτός ο λαός γιόμιζε με αίμα και ιδρώτα αυτό τον κουμπαρά…
Τα λαμόγια που τον άδειασαν πίνουν στην υγειά των κορόϊδων…
Και σήμερα ο ίδιος αφελής λαός καλείται και πάλι με επικοινωνιακά τερτίπια να τον ξαναγεμίσει με περισσότερο αίμα και περισσότερο ιδρώτα, που θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για τις επόμενες γενιές λαμογιών.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από δέσμη μέτρων καθολικού ξεπουλήματος. Για δείτε:
1. Αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. (Για που το βαλε η περιουσία του Δημοσίου βρε λαμόγια???)

2. Αποφασιστική προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης. (Όχι που θα άφηναν τίποτε όρθιο. «Σωτηρία» της πατρίδας είπαμε…)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Λεφτά υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν για να τα δώσουμε. Υπάρχουν για να εξαπατήσουμε με την επίκλησή τους ευκολόπιστους ιθαγενείς.

Στη βάση αυτής της λογικής ο Αντώνης προτείνει:
1. Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009 καθώς και των ειδικών επιδομάτων. Επίσης αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία. (Αν τον ρωτήσετε γιατί μόλις ένα μήνα πριν ψήφιζε και προσυπέγραφε ακριβώς τα αντίθετα, αυτό που θα πει δε θα συνιστά απάντηση, αλλά πολιτική ξετσιπωσιά και απάτη)

2. Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια. (Πρόκειται για ένα επίδομα καθηλωμένο σε επίπεδα ταπεινωτικής ελ
Keywords
Τυχαία Θέματα