ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, ανέργους και νέους που διαδήλωσαν στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις και πορείες στέλνοντας μήνυμα ότι - και μετά τις εκλογές - θα αντιταχθούν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο στην επίθεση που ετοιμάζει το μαύρο μέτωπο, θα ανοίξουν νέους δρόμους αποφασιστικού και....
νικηφόρου αγώνα.

Στην Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα μαζική, με χιλιάδες κόσμου, ήταν η συγκέντρωση της Καμάρας την οποία καλούσε η «Πρωτοβουλία για Ταξική Πρωτομαγιά» και πλαισίωσαν πολιτικές και εργατικές συλλογικότητες. Το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με πάνω από χίλιους αγωνιστές και αμείωτο παλμό σε όλη τη διάρκεια της πορείας, βροντοφώναξε για ακόμα μία φορά στους δρόμους της πόλης συνθήματα για το όραμα μιας άλλης κοινωνίας, χωρίς χρέος, ευρώ, Ε.Ε. και μνημόνια, πέρα από τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Οι σημερινές μαζικές κινητοποιήσεις αλλά και όλοι οι μεγαλειώδεις αγώνες του λαϊκού κινήματος των τελευταίων ετών δείχνουν ότι σήμερα χρειάζεται ένα νέο Σικάγο της σύγχρονης εργατικής τάξης, που θα ανοίξει το δρόμο για την εργατική διέξοδο από την κρίση. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πριν και μετά τις εκλογές, θα είναι παρούσα για να συμβάλει από θέσεις μάχης στο σκοπό αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα