Ανοιχτές Σχολές - Υπάρχει λύση για την Εξεταστική !

Προς τους κκ. Προέδρους και τις Γραμματείες των Τμημάτων.

Το Κίνημα Ανοιχτών Σχολών όντας σε συνεχή επαφή με τη φοιτητική κοινότητα θα ήθελε να σας μεταφέρει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του, που αφορούν την απώλεια της Εξεταστικής του Σεπτεμβρίου στα Τμήματα στα...
οποία δεν κατέστη δυνατή η διενέργεια της λόγω των καταλήψεων.

Συγκεκριμένα προτείνουμε την άμεση διενέργεια εξεταστικής για τους επί πτυχίω φοιτητές, η οποία μπορεί να διεξαχθεί παράλληλα με την διδασκαλία των μαθημάτων.

Επιπροσθέτως θέτουμε επιτακτικά το ζήτημα της διενέργειας ειδικής
εξεταστικής το ταχύτερον δυνατόν για τους φοιτητές που έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακά προγράμματα Πανεπιστημίων τόσο της ημεδαπής όσο και της αλλοδαπής. Προς αυτήν την κατεύθυνση προτείνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Ιδρυμάτων της χώρας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στην έναρξη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ώστε οι φοιτητές Τμημάτων που έχασαν την εξεταστική να μην αποκλεισθούν από τα προγράμματα αυτά.

Τέλος ζητάμε ξεκάθαρα τη διενέργεια διπλής εξεταστικής το Φεβρουάριο ή παρεμφερούς μοντέλου εξετάσεων, ώστε οι φοιτητές να μην απολέσουν το δικαίωμα της εξέτασης των μαθημάτων της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου.

Κίνημα Ανοιχτών Σχολών Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα