Αγγλικά για ενήλικες: γιατί το Proficiency είναι πιο εύκολο από το Lower.

Το Proficiency πιο εύκολο από το Lower; Κι όμως, ναι!

Τι είναι πιο εύκολο; Να τρέξει ένας αγύμναστος άνθρωπος πέντε χιλιόμετρα ή ένας μαραθωνοδρόμος τα σαράντα δύο χιλιόμετρα του μαραθωνίου; Σίγουρα, το δεύτερο. Σκεφτείτε λοιπόν τον υποψήφιο του Lower ως τον αγύμναστο άνθρωπο και τον υποψήφιο του Proficiency ως το μαραθωνοδρόμο, που έχει πλέον "πάρει τον αέρα" των Αγγλικών, ενώ και η απόκτηση του Lower του δίνει πρόσθετη αυτοπεποίθηση. Ρωτήστε σε μία σοβαρή και καταξιωμένη σχολή ενηλίκων. Θα σας πουν σίγουρα ότι τα ποσοστά
επιτυχίας των υποψηφίων τους στο Proficiency είναι συχνά ακόμα υψηλότερα και από....
αυτά του Lower.

Βέβαια, ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για Proficiency έχει συνήθως να αντιμετωπίσει δύο ζητήματα: το πρώτο είναι ότι έχει να κάνει Αγγλικά αρκετά χρόνια και το δεύτερο ότι βιάζεται να το αποκτήσει. Για να αντιμετωπίσει με επιτυχία και τα δύο αυτά θέματα, που κάθε άλλο παρά εύκολα είναι στη διαχείρισή τους, θα πρέπει να απευθυνθεί σε ένα εξειδικευμένο κέντρο προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση τα παραπάνω.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στα ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency Michigan σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών “Powerprof”. To “Powerprof” είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δε διαθέτουν πρόσφατο Lower, ή δεν το έχουν καν.

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα Powerprof από την Ευρωδιάσταση.
Τι είναι το Powerprof;

Το Powerprof είναι εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας Proficiency Michigan σε 8 μήνες.

Μπορώ να προετοιμαστώ και για κάποιο άλλο Proficiency, π.χ. Cambridge;

Βεβαίως. Εφόσον επιθυμείτε να λάβετε μέρος και σε κάποια άλλη εξέταση πλην του Michigan, θα σας προσφέρουμε βιβλιογραφική υποστήριξη, καθοδήγηση και, αν χρειαστεί, πρόσθετες ώρες μαθημάτων, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Πόσες ώρες μάθημα κάνω την εβδομάδα;

9 ώρες (3 3ωρα).

Τι εναλλακτικές έχω ως προς το ωράριο των μαθημάτων;

Υπάρχουν τμήματα πρωί, απόγευμα και βράδυ, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ή Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή. Τα τμήματα συμβαδίζουν και υπάρχει δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησής τους και αναπλήρωσης μαθημάτων σε άλλο ωράριο. Το ωράριο δεν είναι δεσμευτικό. Στην Ευρωδιάσταση, ο σπουδαστής εγγράφεται για ένα πρόγραμμα, όχι για ένα «ωράριο».

Πότε αρχίζει; 31 Οκτωβρίου / 1 Νοεμβρίου.
Μέχρι πότε ισχύει η έκπτωση 30%; Μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πήρα το Lower. Μπορώ να το παρακολουθήσω;

Βεβαίως. Το Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτό ακριβώς το profile σπουδαστή (ενήλικος, όχι πρόσφατα Αγγλικά, θέλει να πάρει το Proficiency σε ένα ακαδ.έ
Keywords
Αναζητήσεις
proficiency michigan ευκολο, ευκολα προφισενσι
Τυχαία Θέματα