Αγγλικά για ενήλικες: Lower σε 13 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν με έκπτωση 30% και δεύτερη γλώσσα δωρεάν.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δε γνωρίζουν Αγγλικά (ή γνωρίζουν ελάχιστα) συνειδητοποιούν ότι χωρίς γνώση Αγγλικών δε μπορούν να είναι όσο ανταγωνιστικοί θα ήθελαν στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Διαπιστώνουν επίσης ότι η γνώση και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας, πέραν των Αγγλικών, είναι ένα σημαντικό πρόσθετο προσόν, που μετράει πολύ για πολλούς εργοδότες. Πολλοί ενήλικες που μένουν άνεργοι αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν το χρόνο της ανεργίας τους για να μάθουν ξένες γλώσσες και να κάνουν μετά μία «δυναμική επάνοδο» στην....
αγορά εργασίας με ένα πιο ισχυρό βιογραφικό.

Η συνεργασία με μία σχολή ξένων γλωσσών που ειδικεύεται στους ενήλικες είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει ξένες γλώσσες ένας ενήλικος. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αποτελεσματική εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας προϋποθέτει την αλληλεπίδραση όχι μόνο με τους καθηγητές αλλά και με άλλους σπουδαστές. Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν, αρκεί βέβαια η σχολή που θα επιλέξουν να έχει μία φιλική πολιτική τιμών και καλές προσφορές.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 13 μόνο μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν, με πολύ χαμηλά δίδακτρα και επιπλέον έκπτωση 30% % για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15 Νοεμβρίου. Για τους άνεργους σπουδαστές (κατόχους κάρτας ανεργίας) η έκπτωση προσαυξάνεται κατά 10% και φτάνει το 40%.

Νέα τμήματα αρχίζουν 14-18 Νοεμβρίου και οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν πρωινό, απογευματινό ή βραδινό ωράριο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων, καθώς τα τμήματα συμβαδίζουν.

Εφόσον λοιπόν θέλετε να μάθετε γρήγορα Αγγλικά και να αποκτήσετε το Lower, και ταυτόχρονα ή αργότερα να μάθετε και μία δεύτερη γλώσσα, η Ευρωδιάσταση σας προσφέρει τη δεύτερη γλώσσα δωρεάν (πληρώνετε μόνο εγγραφή). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε ουσιαστικά χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά. Η υποτροφία της δεύτερης γλώσσας που προσφέρει η Ευρωδιάσταση αφορά ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν και την προετοιμασία για τη συμμετοχή σε εξετάσεις απόκτησης πτυχίου (DELF B2 στα Γαλλικά ή Zertifikat B1 στα Γερμανικά ή DELE Intermedio B2 στα Ισπανικά ή Diploma C1 στα Ιταλικά) και μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα σε 6 χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες για προγράμματα ξένων γλωσσών για ενήλικες και προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών από ενήλικες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα