Ανατέλλει κάτι νέο: Η δικτατορία της σιωπής !

Γράφει ο harrytsopanos

Ο μεγας συνταγματολογος και τελευταια και πρωθυπουργος αντ'αυτου του εξαφανισμενου πιστευει οτι με το να τον βλεπουμε συνεχεια σε τηλεοπτικες εμφανισεις θα μας πεισει οτι κακως καναμε που ψηφισαμε τον ακαταλληλο για να μας κυβερνησει.
Ειδικα προχθες εκανε ενα ρεσιταλ κακης ερμηνειας προσπαθωντας να επιβαλλει την σιωπη των αμνων
σε ολους μας,ξεχναει φυσικα γιατι τον βολευει οτι δεν τρεχαμε εμεις στην Ευρωπη ουρλιαζοντας οτι κυβερναμε μια διεφθαρμενη χωρα,ουτε οτι ειμαστε Τιτανικος,δεν καναμε εμεις μυστικες συνομιλιες με τον γερο πορνο του ΔΝΤ,δεν ειχαμε εμεις σαν μονο σχεδιο την προσφυγη στο ταμειο αυτο των τοκογλυφων χωρις να ....
σκεφτουμε κανενα αλλο εναλλακτικο σχεδιο.....και κυριως δεν κλεψαμε εμεις την ψηφο του λαου λεγοντας γελοια ψεμματα με μονο σκοπο να εγκαταστησουμε στην χωρα το πειραματοζωο της παγκοσμιας κυβερνησης.

Μην μιλατε,ειπε με λιγα απο τα πολλα λογια που χρησιμοποιει για να περιγραψει μια απλη κατασταση ο δημοκρατης συνταγματολογος,μεινετε σιωπηλοι,κανετε μονο οτι σας λεμε,μην διαμαρτυρεστε διοτι ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Δηλαδη κυριε θα παρετε λιγοτερο επωδυνα μετρα αν δεν μιλαμε?
Θα μειωθει η ανεργια αν σιωπησουμε?
Πρεπει να ακολουθουμε χωρις αντηρρηση τις αστειες αποφασεις σας για να μπορεσετε εσεις να στεφθειτε πρωθυπουργος μια μερα?

Με θολο και απειλητικο βλεμμα και την λογοδοιαρροια που τον διακρινει ο συνταγματολογος που ξεχναει οτι αυτος σχεδιασε τον νομο περι ευθυνης υπουργων μας ανακοινωσε την ανατολη του νεο δογματος.

Την δικτατορια της σιωπης.
Ξεχασε ομως να μας πει....ποιος φταιει που επι δυο χρονια παιρνουν μετρα και καταργουν ολα τα δικαιωματα μας και μετα απο αυτα τα δυο χρονια ειμαστε σε χειροτερη κατασταση απο τοτε.

Και δεν το λεει γιατι του αρεσει να λεει οτι τον συμφερει.του αρεσει να ειναι και αυτος μερος της επιτυχιας των αποτυχημενων.

Οχι λοιπον εμεις δεν θα σωπασουμε,διοτι εμεις δεν περιμενουμε τιποτα απο αυτον και την συμμορια του.
Και δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε.
Να σωπασει αυτος που εχει να χασει τα παντα.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα