ΑΛΤΕΡ:....Ολα τα νέα, σχόλια, εξελίξεις και κουτσομπολιά

Μέχρι της 9 Απρίλη που θα πρέπει να γίνει η τελική εισήγηση για το κανάλι.
Τότε αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου του διαμεσολαβητή Γιάννη Καταγή που εμφανίστηκε με εκκεντρική και ανατρεπτική εμφάνιση...τύφλα να 'χει ο Λάκης Γαβαλάς στο κανάλι! Διαβάστε για τον "Γιάννη από την Πετρούπολη" που έκλεψε την παράσταση, αλλά και τα βουτηματάκια που τον κέρασαν οι εργαζόμενοι.

Δείτε κάποιο από το....
φωτογραφικό
υλικό που έστειλαν στον pressarismeno, συνάδελφοι από το Άλτερ καθώς και κάποια ενημέρωση, από τα γεγονότα που έγιναν χθες το πρωί στο κανάλι του Μπουρναζίου για την Οσκαρική ερμηνεία των νέων μελών του 'δ.σ', σε μια παράσταση εμπνεύσεως...του γνωστού παραγωγού περγαμόντο σας είχαμε γράψει εδώ.

Θα δείτε φωτογραφίες εδώ, ενώ διαφορετικό πλούσιο οπτικό υλικό υπάρχει και στο peiratikoreportaz(πατήστε εδώ ), ή αναζητείστε στον ίδιο σύνδεσμο τα βίντεο, στο έγκυρο και ενημερωμένο ρεπορτάζ που κάνουν εκεί οι συνάδελφοι.

...Όπως μας ενημέρωσαν από το Αlter, οι εργαζόμενοι έπεσαν...κατά γης, μόλις συνάντησαν τον.... Γιάννη Καταγή. Τον ειδικό διαμεσολαβητή που όρισε το δικαστήριο...Τον ανθρώπου που από την εισήγηση του, θα εγκριθεί η επιβίωση του Alter μέσα από το άρθρο 99,. Ο οποίος χάρη και τις...στιλιστικές του ιδιαιτερότητες , έκλεψε την παράσταση!

Αν η σωτηρία του Alter περνάει από την κρίση του "Γιάννη από την Πετρούπολη", όπως φιλικά θέλει να τον αποκαλούν, για να μην τους σκιάζει το Καταγής, τότε θα πρέπει να κάνει σοβαρές προτάσεις που θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερες, από τις στιλιστικές και ενδυματολογικές του προτιμήσεις. Επίσης, θα πρέπει να φαίνεται πιο διαβασμένος. Διότι ο Καταγής ήθελε σε πολλές περιπτώσεις να διαβάσει το σκονάκι του, αφού με την άγνοια του σε πολλά απλά ζητήματα άφησε τους εργαζόμενους...κατά γης!
Συνεχίζουμε την ωδή προς τον άνθρωπο που έκλεψε την παράσταση σήμερα με το μικρό και ανεξήγητο πέρασμά του και έριξε τους παρευρισκόμενους...κατά γης, τον Γιάννη Καταγή!

"Ο Γιάννης από τη Πετρούπολη", δεν είναι κακό παιδί. Ίσα ίσα..."σου κλέβει την καρδιά" από την πρώτη στιγμή...love at first sight όπως λένε και στην...Κεφαλονιά.

Φοράει πλαστικό μπουφάν διαφημιστικού προϊόντος, φαρδιά γραβάτα που ανοίγει και φέρνει σε παπιγιόν, δείχνει ένας αγαθός στρουμπουλουλούλης τυπάκος που του αρέσει η παρέα και οι λιχουδιές!

Λένε, ότι στούμπωνε το ένα μετά το άλλο τα βουτηματάκια που του προσέφεραν οι εκεί εργαζόμςνοι, αντάλλαζε αβρότητες και τσαχπινιές ακόμα και με τους εργαζόμενους ανάλογα με το χαρακτήρα του κάθενός που συνδιαλέγεται, όπου ακόμα και σε...εργαζόμενο που η φωνή του είναι κάπως ναζιάρικη, προσαρμόστηκε, ανάλογα. "Γιώργο θα σε μαστιγώσω" του είπε τινάζοντας σαν "γατούλης" τα νυχάκια του... είναι μετά είναι να μην σε ρίξει...κατά γης, ο Καταγής!
Η άγνοια και η αφέλεια του "Γιάννη από την Πετρούπολη" σε απλά ζητήματα της αρμοδιότητας του, αντιμετωπίστηκε από τους απλήρωτους, ως προτέρημα και όχι ως κάποια...ανωμαλία. Αυτό γιατ
Keywords
Τυχαία Θέματα