Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση με το ίδιο αδιέξοδο επιλογής να περιγράφετε από το γνωμικό «το μη χείρον βέλτιστον »

Πάλι πρέπει να ψηφίσουμε και σε αυτές τις εκλογές με την αρχή του " το μη χείρον βέλτιστον " (να ψηφίσουμε αυτούς που θα κάνουν το μικρότερο κακό δηλαδή)! Και φταίμε εμείς ο λαός πρωτίστως για το δυστυχές αυτό γεγονός. Καθότι οκνηροί (στην εργασία αφιερωμένη στα «κοινά») και ανεύθυνοι ξεχνάμε ότι η δημοκρατία παρέχει το δικαίωμα τόσο του εκλέγειν όσο και του εκλέγεσθαι. Βολικότερο για περισσότερους θεωρούνταν να πίνουν φραπεδιές και να κουτσομπολεύουν τους γύρω τους στα καφενεία ολημερίς από όσο να μελετούν εντατικά για να
μπορέσουν μέσω μελέτης γενναίας αυτοκριτικής και άκρατης ταπείνωσης να....
βελτιώσουν αρκετά τους εαυτούς τους ώστε να μπορέσουν τελικά να κάνουν χρήση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι αίροντας έτσι το αδιέξοδο που ταλανίζει τον λαό μας δεκαετίες τώρα.
Κάθε λύκος στην αγέλη του εργάζεται ακατάπαυστα, ασκείτε συνεχώς για να μπορέσει μια ημέρα να αμφισβητήσει (προκαλέσει) τον επικεφαλής και κατακτώντας την εξουσία να βοηθήσει την κοινωνία του να ευημερήσει είτε σαν αρχηγός αν επικρατήσει είτε σαν απλό μέλος αν χάσει την αναμέτρηση. Ούτε καν με τα ζώα δεν μπορούμε να συγκριθούμε πια.
Όσο για την Χρυσή Αυγή ... μόνο λόγια ... λόγια παχιά ανέξοδα μεγάλα. Αίμα και τιμή χρυσή αυγή. Τιμή είναι ο εκπρόσωπός σου να χτυπά άνανδρα ανυπεράσπιστες γυναίκες (υπέρβαρες και ηλικιωμένες τόσο που να μην μπορούν να αμυνθούν); Ποιοι θα θυσιαστούν χύνοντας το αίμα τους για την πατρίδα; Οι κιοτήδες (φοβητσιάρηδες) που τρέμουν και κρύβονται για να αποφύγουν το αυτόφωρο και τα αποτελέσματα των ενεργειών τους την στιγμή που η κοινωνία βράζει; Καλά που δεν κυβέρνησαν αυτοί τα τελευταία 30 χρόνια γιατί δεν θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα. Πρέπει να ντρέπονται όλοι οι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας που τολμούν να τους συγκρίνουν με τους ηρωικούς προγόνους μας.
Όλοι εμείς οι λογικοί Έλληνες που τόσα χρόνια φωνάζαμε και κατηγορούσαμε το αναξιοκρατικό και ληστρικό ΠΑΣΟΚ και την αναιμική και κοντόφθαλμη ΝΔ προσπαθώντας να εναντιωθούμε στην καταστροφή της πατρίδας μας λοιδορηθήκαμε κατ’ επανάληψη από τον ίδιο τύπο συμπολιτών μας που τώρα φασίζουν παρέα με την Χρυσή Αυγή. Τους ίδιους που παρατηρούμε τώρα να υποσκάπτουν ακόμα και την ύπαρξη της χώρας μας απειλώντας την κοινωνική συνοχή με αδερφοκτόνους εμφύλιους πολέμους.
Ξυπνάτε Έλληνες και Ελληνίδες. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας πριν είναι αργά. Αργά για εσάς τις οικογένειές σας και τους συμπολίτες σας. Μας εύχομαι ολόψυχα μια καλύτερη τύχη από αυτή που μας επιφυλάσσουν οι εχθροί του ανθρωπισμού άμυαλες μαριονέτες των οποίων καταντούν πολλοί από τους πιο αδύνατους πνευματικά συμπολίτες μας. Ελπίζω στο καλύτερο γιατί ξέρω ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι τόσο ανεγκέφαλος όσο η Γερμανοί «φίλοι μας». Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουμε ένα ανεγκέφαλο πλάσμα όπως ο Αδόλφος Χίτλερ που το μόνο πράγμα που προωθούσε ήταν η βία και ο όλεθρος!
Όσο για την Λιάνα Κανέλη, έχω να πω μόνο ένα. Τα κομπλεξικά ανεγκέφαλα πλάσματα που πολλές φορές συναντούμε στην κοινωνία μας είναι άξια του οίκτου μας και
Keywords
Τυχαία Θέματα