Αηδιασμένος ο Σπύρος Κασίμης από τον «γνήσιο πατριώτη Καμμένο»

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ (;) ΕΛΛΗΝΕΣ

Μια ανάσα πήρε η Ν.Δ από τις καρπαζιές που τρώει από την κόντρα Δένδια- Γκίκα στην Κέρκυρα, χάρη στον «Άνθη τον σβούρα», πρώτο ξάδελφο του «Κιλτίδη του σβούρα».
Ο Άνθης λοιπόν, που δεν έχει αφήσει κόμμα για κόμμα (μόνο στον ΛΑ.Ο.Σ δεν πήγε, αν και το προσπάθησε πολύ, όμως τον ήξεραν καλά και τον έστειλαν από κεί που ήρθε…) αφού τον έφτυσαν από τη Ν.Δ, βρήκε τρόπο και «τρούπωσε» στην παιδική χαρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που κυριολεκτικά δεν ξέρουν «πούθε ουρεί η όρνιθα…».
Τι έκανε λοιπόν; Επέβαλε την παρουσία του και μάλιστα ως επικεφαλής του....
ψηφοδελτίου (!) ρίχνοντας τον πρώτο σε σταυρούς Σπύρο Κασίμη, ο οποίος αηδιασμένος από τον «γνήσιο πατριώτη Καμμένο» αποσύρθηκε, στέλνοντας την παραίτηση του και την αηδία του, μέσω του corfupress:
«Στις εκλογές της 6ης Μαίου, ασχολούμενος για πρώτη φορά με την πολιτική, ήμουν υποψήφιος με το συνδυασμό των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στην Κέρκυρα και 1.318 συμπολίτες μας, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους - για την οποία τους ευχαριστώ - αναδεικνύοντάς με πρώτο σε σταυρούς και συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του κόμματος, να λάβει 9% των ψήφων στο νομό μας.
Ενόψει των επικείμενων νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου, ξαφνικά- χωρίς ίχνος διαλόγου και συνεννόησης - πληροφορήθηκα από τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Άνθη, ότι θα είναι αυτός επικεφαλής του ψηφοδελτίου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στην Κέρκυρα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και κεντρικά.
Επειδή το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη συνολική λειτουργία του κόμματος, διέψευσε πλήρως, μέσα σε λίγες βδομάδες, εκείνο που περίμενα από ένα νέο αντισυμβατικό και πολλά υποσχόμενο πολιτικό σχηματισμό, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να έχω οποιδήποτε σχέση μαζί του».
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Άνθης, δεν ήταν μόνο (αυτοχρησθείς) εκπρόσωπος Τύπου της ανύπαρκτης Νομαρχιακής Κέρκυρας της Ν.Δ, αλλά Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων, εκλεγείς με τη Ν.Δ, στο συνδυασμό του Σπύρου Σπύρου!
Από προβλήματα στο όμορφο νησί των Φαιάκων, άλλο τίποτε!!!

ελληνας
Keywords
Αναζητήσεις
απαντηση σπυρου κασίμης
Τυχαία Θέματα