Αυτό θα είναι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Έβρο

Έληξε το απόγευμα της Πέμπτης η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στη Νέα Δημοκρατία, από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αν και φαίνεται να υπάρχει σιωπηρή παράταση μέχρι την Δευτέρα.

Μετά την πρώτη αξιολόγηση, στο επίπεδο του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, η λίστα των ενδιαφερομένων θα παραπεμφθεί στην Εκτελεστική Γραμματεία και στη.....
συνέχεια θα λάβει τις τελικές αποφάσεις ο πρόεδρος του κόμματος... Αντώνης Σαμαράς, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Αναμενόμενες και χωρίς εκπλήξεις ήταν οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Έβρου, από τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αξιολογηθούν για να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Έβρο.

Έτσι, μετά και την επίσημη υποβολή υποψηφιοτήτων, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου θα συμπεριληφθούν: ο βουλευτής Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, του οποίου η τυπική επανένταξη στη Ν.Δ. είναι θέμα ημερών, οι πρώην βουλευτές Άκης Γεροντόπουλος και Σταύρος Κελέτσης, η πρώην νομαρχιακή σύμβουλος Ελένη Δημούδη, ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Χρήστος Τοκαμάνης και η υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ Έβρου Παγώνα Καράκη.

Αιτήσεις κατέθεσαν επίσης, η πολιτευτής Φανή Μπαχαρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Καβαρατζής και ο Βαγγέλης Ρούφος.

Όσο για τον Δημήτρη Πέτροβιτς και τις Αθανασία Κακαλή και Χριστίνα Καπετανίδου, που κάποιοι έγραφαν με σιγουριά ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο, δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα.

Να θυμίσουμε ότι για τους Δερμεντζόπουλο, Γεροντόπουλο, Κελέτση και Δημούδη είχαμε γράψει από πέρυσι το καλοκαίρι ότι θα είναι υποψήφιοι, ενώ για την Παγώνα Καράκη σας είχαμε ενημερώσει από τον Ιανουάριο, όπως και για την πρόταση που έγινε από το κόμμα στον Χρήστο Τοκαμάνη.

Εδώ γράφουμε έγκυρα και έγκαιρα και κλείνουμε τα αυτιά μας σε κάθε λογής παπαγαλάκια.
http://alexpolisonline.blogspot.com/2
Keywords
Τυχαία Θέματα