"Αυτό είναι το ευχαριστώ των Ελλήνων; Να λένε ναζί τη Μέρκελ";

ΑΠΙΘΑΝΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ BILD
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ- ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Η γερμανική εφημερίδα Bild, μέρα που είναι, δημοσιεύει σήμερα στην ιστοσελίδα της άρθρο με τον....
τίτλο «Οι Έλληνες συγκρίνουν την Μέρκελ με τους Ναζί» και δένεται φωτογραφικά με αφίσα που αναρτήθηκε σε αθηναϊκό αρτοπωλείο
με την Μέρκελ να φορά τη στολή των Ναζί.
«Σε μια αφίσα που αναρτήθηκε σε ένα αρτοποιείο στο κέντρο της Αθήνας, οι Έλληνες παρουσιάζουν την Καγκελάριο να φοράει μια ναζιστική στολή με τη σβάστικα και να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο μέσα στα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» γράφει το άρθρο ενώ συνεχίζει «Τι προσβολή! Αυτό είναι το ευχαριστώ για την βοήθεια στην Ελλάδα;»
Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι και οι Έλληνες διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την Βουλή είχαν πλακάτ με την Μέρκελ να φέρει εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα, ενώ σε άλλα σημεία το άρθρο αναφέρεται σε δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου που αναφέρουν πως το Μνημόνιο φέρνει τα γερμανικά τανκ στην Ελλάδα.
Όμως, μην ανησυχείτε: Υπάρχει απάντηση. Αν οι κύριοι της Bild νοιώθουν προσβεβλημένοι, τότε τι θα έπρεπε να κάνει ένας ολόκληρος λαός, όταν αυτοί τον χαρακτήριζαν κλέφτη και τεμπέλη; Και μάλιστα, ενώ του χρωστούν και από πάνω; Όλα θα τα εξηγήσουμε και θα δείτε ότι δεν έχουμε άδικο. Γιατί δεν πρέπει να είναι η Ελλάδα ευγνωμονούσα στη Γερμανία, αλλά το αντίθετο. Γιατί, όπως έχει πει και Γερμανός πανεπιστημιακός "αν οι Έλληνες μας ζήταγαν αυτά που τους χρωστάμε, θα μας έπαιρναν και τα σώβρακα".
Δεν
θα επεκταθούμε σε μια σύγκριση ως προς το ποιος είναι ο κλέφτης και ο τεμπέλης. Σίγουρα, δεν είναι ο Έλληνας που, βάσει του ΟΟΣΑ δουλεύει περισσότερο από κάθε άλλη χώρα και δεν είναι ο Έλληνας που προκάλεσε τα σκάνδαλα της Siemens, των υποκλοπών, των υποβρυχίων, της Daimler (να μη συνεχίσουμε, γιατί δεν τελειώνουμε) κ.α.
Θα επεκταθούμε όμως στο ποιος πραγματικά χρωστά σε ποιόν. Γιατί παρεξηγούνται οι Γερμανοί όταν οι αγανακτισμένοι Έλληνες "φοράνε" στην Καγκελάριό τους ναζιστική στολή; Απαρνήθηκε ή καταδίκασε ποτέ αυτή και αυτοί τα ναζιστικά έκτροπα στην Ελλάδα; Η αλήθεια είναι πως όχι. Και, αν το πάμε και προσωπικά, δημοσιογραφικά, οι ρεπόρτερς της Bild, ή φασίστες είναι, ή ανεπαρκείς στη δουλειά τους, ή ημιμαθείς. Ας εξηγήσουμε γιατί.
Η Γερμανία, αρνείται πεισματικά μέχρι και σήμερα να καταβάλλει πολεμικές αποζημιώσεις για τα δεινά που προκάλεσε η κατοχή των ναζιστικών στρατευμάτων στην Ελλάδα. Αρνείται να αναγνωρίσει γενοκτονίες (όπως στο Δίστομο), εκτελέσεις, βασανισμούς και λεηλασίες (όπως στη Βασιλική Καλαμπάκας και σε ολόκληρη την Ελλάδα), ακόμα και να ζητήσει συγνώμη για τη θηριωδία που κόστισε τουλάχιστον 500.000 νεκρούς από πείνα μόνο στην Αθήνα. Μέχρι σήμερα, καμία γερμανική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της κ. Μέρκελ, δεν έχει δεχθεί να συζητήσει καν το ενδεχ
Keywords
Τυχαία Θέματα