Αφού μειώθηκαν δραματικά όλοι οι μισθοί, ας πάει ο μισθός του Βουλευτή στις 2.500 ευρώ……Η θυσία να γίνει από όλους

Μειώσεις παντού, οκ, μειώσεις εδώ και τώρα στους μισθούς των βουλευτών. Νομίζω πως είναι πολύ απλό, έτσι όπως αποφασίζουν όπως τους αρέσει, π.χ πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να ζήσουν με 700, 800, 1100 ευρώ η οι συνταξιούχοι με 300.00 ευρώ, αλλάζοντας ξαφνικά τα πάντα στην ζωή τους, έτσι απλά θα πρέπει να δεχτείτε όλοι σας ότι....
από 10.000-15.000 που λαμβάνετε κάθε μήνα ο μισθός σας να πάει στις 2.500 ( μαζί με όλα τα extra – προνόμια). Δέχεστε κύριοι, η θα κάνετε με απίστευτο θράσος κουμάντο στις τσέπες των υπολοίπων μόνο.
Η λογική αυτό λέει, όλη Ελλάδα θυσία, για να σωθεί η πατρίδα.
Ακόμη και ο εκάστοτε υπουργός όπως βγαίνει και λέει αυτά τα μέτρα για μισθούς, συντάξεις, κτλ. έτσι λοιπόν και εσείς θα πρέπει από δω και πέρα να μην έχετε μισθούς και προνόμια απίστευτα.
Ελάτε να κάνουμε ανοιχτά αυτή την κουβέντα διότι όπως ο κάθε ένας πάει στην όποια δουλειά του με το αυτοκίνητο του έτσι μπορείτε κι εσείς, όπως ο κάθε ένα πληρώνει ενοίκιο για γραφείο η επαγγελματική στέγη έτσι κι εσείς, καύσιμα για όλους το ίδιο, κινητά τηλέφωνα από την τσέπη σας όπως όλοι. Οργάνωση γραφείων όπως όλοι….
Και τόσα άλλα, τολμά κανείς να δει την αλήθεια, και λέω ξανά, όπως με το ζόρι μειώνεται για το καλό της πατρίδας όλες τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων έτσι θα πρέπει να γίνει μείωση κατά 80% όλων των αποδοχών σας, πως μπορούν όλοι οι Έλληνες κουτσά στραβά να τα βγάζουν πέρα με όλα αυτά που εσείς κάνετε, ε, έτσι κι εσείς θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με 2.500 ευρώ

http://www.alphafm.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα