ΑΕΠΙ GRAMMO ΕΡΑΤΩ ΑΠΟΛΛΩΝ .......ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ - 2ΠΛΟ.

Το ΠΡΟ ΠΟτζήδικο του ΠΑΣΚΕΔΙ προτείνει:

ΑΕΠΙ GRAMMO ΕΡΑΤΩ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 2ΠΛΟ. 

Τό βλεπες...τό παιξες ; ; ;
1) ΑΕΠΙ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα γίνεται τέτοια ενέργεια. (Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ)

Αγαπητοί συνάδελφοι μέλη και μη του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. σας βρήκαμε εκπληκτική λύση
για να ξεφύγετε από το δυσβάσταχτο εισπρακτικό καθεστώς της ΑΕΠΙ, της Ανώνυμης Εταιρίας, που με την συνεργασία των Δήμων και της Αστυνομίας, μέχρι τώρα σας ρουφούσε το μεδούλι, διότι σας υποχρέωνε, προκειμένου να αποκτήσετε άδεια Μουσικών Οργάνων, να προπληρώσετε ενός έτους Πνευματικά Δικαιώματα στους ΑΕΠΙτζήδες και μετά να πάτε στο Δήμο και να πληρώσετε άλλο ένα χαράτσι 78 Ευρώ παράβολο για να προμηθευτείτε την περιβόητη άδεια μουσικών οργάνων, διότι η αστυνομία καιροφυλακτεί (ούτε υπάλληλος της ΑΕΠΙ να ήταν δεν θα έριχνε τόσες μηνύσεις, για μη κατοχή ''άδειας μουσικών οργάνων'').
Εμείς σαν ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. βάζουμε ΤΕΛΟΣ στα χρηματικά ποσά που ζητά η ΑΕΠΙ και στα....
σιχαμερά παιχνίδια της. Δεν έχουμε τίποτα με τους υγιείς Δημιουργούς Πνευματικών έργων, αλλά με τους αρρωστημένους κερδοσκόπους δημιουργούς, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο πόσα θα εισπράξουν. Ξεχνούν όμως ότι σε πολύ λγο χρονικό διάστημα θα ψάχνουν για ακροατές, αλλά δεν θα βρίσκουν. Εμείς τους ενημερώσαμε, τους δώσαμε τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτούν, ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν δεν είναι οι ενδεδειγμένοι, όσον αφορά πάντα τον κλάδο μας.
Εμείς τους ζητήσαμε ποτέ Διαφημιστικά Δικαιώματα; Όχι βέβαια. Τέλος λοιπόν και η διαφήμιση των τραγουδιών τους. Να παίζετε κύριοι τα τραγούδια σας στην Αφρική, στην Αυστραλία και στην Αλάσκα. Σας σιχάθηκε ο κλάδος μας. Σας ακριβοπλήρωσε με το αίμα της ψυχής του. Κατασχέσατε σπίτια, κλείσατε επιχειρήσεις κύριοι συνθέτες και στιχουργοί, μέλη της ΑΕΠΙ. Καιρός λοιπόν κι εμείς να σας κλείσουμε την πόρτα από τα μαγαζιά μας, δίδοντάς σας τα ποσά που δικαιούσθε κι όχι αυτά που ζητάτε. Δεν θέλουμε πια ούτε να σας ακούμε, μα ούτε και να σας βλέπουμε. Δεν φταίμε καθόλου εμείς γι αυτό, μα καθαρά εσείς. Μας πνίξατε με μηνύσεις κύριε Λευτέρη, κύριε Μίκη, κύριε Διονύση, κύριε Σταμάτη, κύριε Μίμη, κύριε Λαυρέντη. Προσλάβετε και μπράβους κι όποιος δεν πληρώνει να του καίτε το μαγαζί, ειδικά κάποιων παραμεθόριων καφενείων που με ένα τρανζιστοράκι προσπαθούν να ακούσουν τα τραγούδια σας και να περάσουν λίγο ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς και αναδουλειάς τους. Είστε τόσο μάγκες λοιπόν, που με τον φόβο της Αστυνομίας τους υποχρεώνετε να σας πληρώσουν. Παλιά μας συγκινούσαν τα τραγούδια σας, μας αναγκάσατε όμως να τα σιχαθούμε.
Σε πιο σημείο κύριοι ο 2121/93 λέει ότι το αμοιβολόγιό σας πρέπει να βγαίνει βάσει των τετραγωνικών μέτρων που έχει ένα μαγαζί; Σας βόλεψε λοιπόν μια χαρά αυτός ο υπολογισμός, για να μπορείτε να εισπράττετε, μόνο από τον κλάδο μας ίσως και 200.000.000€ ετησίως. Γίνατε όλοι γνωστοί επειδή αυτός ο λαός σας τραγούδησε στις ταβέρνες, στα καφενεία, στα δημόσια στέκια του. (εάν υπ
Keywords
Τυχαία Θέματα