To Newsport.GR πηγε Ρώμη!

Το Newsport.GR βρέθηκε στην αιώνια πόλη και δεν σας ξέχασε.. Πάρτε μια γεύση από την Ρώμη και ετοιμάστε βαλίτσες για ένα δυνατό τριήμερο! Αξίζει τον κόπο!

H καλύτερη περίοδο για να επισκεφθεί κάποιος την Ρώμη είναι η Άνοιξη. Το Πάσχα μάλιστα θεωρείται η υψηλή τουριστική περίοδος. Η πόλη έχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Ωστόσο, διαθέτει μετρό αλλά δεν σίγουρα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό μετρό..
Είναι αρκετά παλιό και δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα. Το ιστορικό κέντρο της....
πόλης είναι πεζοδρομημένο διευκολύνοντας τη βόλτα και τις περιηγήσεις. Μπορείτε να πάτε από την μια άκρη της πόλης στην άλλη.. Τα αστικά λεωφορεία είναι πολύ εξυπηρετικά, και κάνουν στάσεις στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.. Η πόλη μοιάζει με ένα απέραντο μουσείο. Στη Ρώμη υπάρχουν πάρα πολλά αρχαία κτίσματα να δείτε και να φωτογραφήσετε. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το επιβλητικό Κολοσσαίο, το Πάνθεον, τις Θέρμες του Διοκλιτιανού, το Ρωμαικό Φόρουμ, αλλά και το Εθνικό Μουσείο της Ρώμης..

Εικόνα από το εσωτερικό του Κολοσσαίο! Απλά μαγευτικό!

Το διάσημο συντριβάνι! Όλοι ξέρουν πλέον το Φοντάνα Ντι Τρέβι! Αγοράστε ένα "τζελάτο" (παγωτό) και ρίξτε ένα κέρμα στο συντριβάνι.. έτσι για το γούρι..


Ο συντάκτης του Newsport.gr ήταν τυχερός.. Πήγε στο Βατικανό την Κυριακή! Κάθε Κυριακή ο Πάπας δίνει την ευχή του στους πιστούς..

Βατικανό..

Στην Ρώμη θα συναντήσετε πολλές πλατείες.. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, οι Ιταλοί σέβονται τους πεζούς και έχουν ένα τεράστιο αριθμό από πλατείες.. Εδώ είμαστε στην Piazza Del Poppolo..

http://newsport.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα