Site με νόμιμο και δωρεάν λογισμικό

Καλησπέρα σας,

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ανάγκες μας δεν σταματούν ποτέ, δημιουργήθηκε το dwrean.net, που εκπέμπει εδώ και 2 χρόνια περίπου στον Ιστό και φιλοδοξεί να σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως να κρατάτε σε φόρμα και πάντα ενημερωμένους τους υπολογιστές σας: αφ' ενός σας προσφέρει προγράμματα και παιχνίδια για τα pc σας, προγράμματα καθ' όλα νόμιμα που μπορείτε να κατεβάσετε πανεύκολα και να....
χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε θελήσετε. Αφ' ετέρου -και πιο σημαντικό- φροντίζει να μην πληρώνετε για ό,τι κυκλοφορεί δωρεάν
στο Ιντερνετ.

Και επειδή το Διαδίκτυο είναι αχανές και επειδή είναι δύκολο για την πλειονότητα των Ελλήνων να αναζητούν και να εντοπίζουν τα κατάλληλα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν, επιπλέον να βρίσκουν και τις δωρεάν βερσιόν τους, αυτός εδώ ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για τους υπολογιστές και στόχο έχει να «ψαρεύει» καθημερινά κάθε δωρεάν καλούδι από τον Ιστό, προσέχοντας παράλληλα να είναι εκτός από 100% δωρεάν και 100% νόμιμο.

Επίσης ο ιστότοπος διαθέτει τρεις καινοτόμες κατηγορίες:
1) Ελληνικά παιχνίδια - Οτιδηποτε παιχνίδι υπάρχει κατασκευασμένο από έλληνα προγραμματιστή ή διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα.
2) Ελληνικά προγράμματα - Οτιδηποτε πρόγραμμα κατασκευασμένο από έλληνα προγραμματιστή ή διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα.
3) Ελληνικά E-books - Ελληνικά ή μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα δωρεάν e-books.

http://www.dwrean.net/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα