QUO VADIS HELLAS ? Η Τελευταια Πραξη της Ελληνικής Τραγωδιας !

Γ. Θ. ΧατζηθεοδωρουΔόκτορος πτυχιούχου μηχανικούΥφηγητου Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανίας
Ο αριθμος των κρατων του πλανητη μας μεταβαλλεται συνεχως. Ολο και περισσοτερα εθνικα κρατη δημιουργούνται και απαιτουν το δικαιωμα εστω και της φαινομενικης ανεξαρτησιας τους. Από την άλλη πλευρά τα πολυεθνικα κρατη διασπουνται. Η διασπαση αυτή υποδαυλιζεται από την Νεα Ταξη Πραγμάτων και ευνοει την δημιουργία μεγαλων οικονομικων ...
επαρχιων, διότι τα κρατη
αυτά μονα τους δεν θα ήταν σε θεση να επιζησουν οικονομικα.


Από το 1945 εως το 2011 ο αριθμος των κρατων αυξηθηκε ως εξής :



1945 60 Κρατη
1964 160 Κρατη
2004 190 Κρατη
2008 192 Κρατη
2011 193 Κρατη



Με τον προγραμματισμενο διαμελισμο σημερα από τον «Μαυρο Αβρααμ και τα Ορνια του» της Αιγύπτου σε 2 Κρατη, της Λιβυης σε 2 Κρατη και της Συριας σε 5 κρατιδια, ο αριθμος των κρατων πολύ συντομα θα φθασει στα 199. Τα επιπλεον 133 Κρατη μέσα σε 66 χρονια (1945-2011) ξεφυτρωσαν μετά από συνωμοσιες, αχρωμες και παρδαλες επαναστασεις, εκβιασμους, αρπαγες, τρομοκρατιες, δολοφονιες κ.α.



Οι ψευτιες που διατυπωθηκαν κατά την ιδρυση της Ε.Ε. στο Μααστριχτ της Ολλανδιας την 12.02.1992 από 12 Κρατη, μεταξύ των οποίων και η Ελλας, έχουν τις ριζες τους στο ετος 1944 και στην αμερικανικη πρωτευουσα οπου 10 συγγραφεις από τους οποιους οι μισοι αμερικανοι πολιτες και οι αλλοι μισοι προσφυγες από την ευρωπη με μωσα’ι’κη πιστη κυκλοφορησαν το βιβλιο με τον παραξενο τιτλο:



Regionalismus und Welt-Organisierung
Nachkriegsaspekte der globalen Beziehungen Europas.
Ein Symposium des Instituts für Welt-Organisierung



Αυτά που οι ευρωπαιοι βασιλεις και προεδροι των «δημοκρατικων» κυβερνησεων απεφασησαν και διατυπωσαν στο Μααστριχτ την 12.02,1992, όπως το επιθυμουσαν οι ισχυροι και οι φωβουμενοι το φως της ημερας στο παρασκηνιο, μπορουμε να τα βρουμε στο ως άνω βιβλιο που εκδωθηκε από τον κ. M.B. Schnapper στις ΗΠΑ.


Οι ψευτιες είναι ξεκαθαρες: Στην πραγματικοτητ δεν πρόκειται για την «αλληλεγγυη» των λαων της Ευρωπης ουτε και για την «οικονομική και κοινωνικη προοδο» και καθ’ ολου για την «ενισχυση της ταυτοτητας και ανεξαρτησιας της Ευρωπης». Στην πραγματικοτητα η Ε.Ε. είναι το τελευταιο επιπεδο στον δρομο της «οργανωσης» του «Ενός Κόσμου» με μια παγκοσμια κυβερνηση. Η παλαιοτερη «δουλεια» μεμονομενων ανθρώπων στα σκλαβοπαζαρα, αντικατασταθηκε ηδη από την «δουλεια των Κρατων» στο νέο σκλαβοπαζαρο της Νεας Ταξης Πραγμάτων.



Ο κόσμος των διεθνων κερδοσκοπων της Νεας Ταξης Πραγμάτων ακολουθει τον δρομο της ιταλικης Μαφιας. Η διεθνης οικονομική κριση έχει τις ριζες της στις δραστηριοτητες και αδρανειες καθαρματων με ανθρωπινη προσωπιδα. Οι δραστηριοτητες τους συγκεντρωνονονται σε στοιχηματα με μεγαλη αποδοση και η αδρανεια τους στην με κάθε τρόπο ανυπαρξια ελεγκτικων και καταδιωκτικων μηχανισμων κατά
Keywords
Τυχαία Θέματα