Proficiency Michigan στην Ευρωδιάσταση σε 8 μήνες.

Η κατοχή του πτυχίου PROFICIENCY αποτελεί σημαντικό επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο, καθώς αποδεικνύει την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Τα εξειδικευμένα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το PROFICIENCY MICHIGAN σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών «POWEPROF». To «Powerprof» είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν.....
διαθέτουν πρόσφατο Lower.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία
με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα Powerpof μέχρι 25 Αυγούστου, κερδίζετε:

1) ΕΚΠΤΩΣΗ 15% και

2) υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Αν είστε δύο, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας μέχρι 25 Αυγούστου ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.
Περισσότερες πληροφορίες για «Proficiency Michigan – ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες – Αγγλικά για ενήλικες - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr. Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα