O M A Δ A « Ε» & Σ Ι Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ

Η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» είναι μια μυθική μυστική οργάνωση και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της ύπαρξής της, αποτελείται από Έλληνες και ξένους φιλέλληνες επιστήμονες ερευνητές, καθηγητές, επιχειρηματίες, και πολιτικούς, και ανάγεται στο χώρο του μύθου.

Το όνομα της «Ομάδας Ε» προέρχεται από το σύμβολον «Ε» το λεγόμενο Δελφικό «Ε» που....
υπήρχε και υπάρχει στο Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, και σημαίνει «ΕΛΕΥΣΙΣ – ΔΙΑ».

«Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» μύθος ή πραγματικότητα;; Ιδού το ερώτημα!!

Η πολιτική
την εντάσσει στις θεωρίες συνωμοσίας, ενώ δεν εντάσσει στις συνωμοσίες αυτές το διεθνή Σιωνισμό, και τη Ν.Τ.Π. που όντως αποτελείται από συνωμοτικές μυστικές ομάδες, (βλέπε Ιλλουμινάτι, μασώνοι, και άλλες μυστικές οργανώσεις των Κοσμοκρατόρων ).

Σαν σύμβολο και έμβλημα έχει το καλλιγραφικό «Ε» σε συνδυασμό

με το ανάποδο «Ε» με το σταυρό στη μέση ανάμεσα στα δύο «Ε».

Για ενημέρωση των αναγνωστών μας, αποφασίσαμε να γράψουμε

ότι γνωρίζουμε, και ότι κυκλοφορεί σαν μύθος ή πραγματικότητα για την ομάδα «Ε», με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε γραφικοί, διότι πολλοί φίλοι, μας υποβάλλουν αυτό το ερώτημα.

Επαναλαμβάνω είναι ένας όμορφος μύθος, ή μήπως και πραγματικότητα;;; κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα.

Τελικά τι είναι η «ομάδα Έψιλον»;;; Σύμφωνα με όλες τις φήμες και τους μύθους που κυκλοφορούν, λέγεται ότι τα μέλη της είναι Έλληνες επιστήμονες, με ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο.

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξή της.

Για τη δράση της έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων ότι είναι μια επιστημονική ομάδα Ελλήνων, που εργάζονται στο εξωτερικό (Έλληνες της διασποράς), και συνεργάζονται με ξένες επιστημονικές ομάδες και πανεπιστήμια, στο χώρο των διαστημικών ερευνών, προγραμμάτων, αποστολών, και ανακαλύψεων, και έχουν ειδικές γνώσεις γύρω από το διάστημα, το χώρο και το κόσμο που περιβάλλει το πλανήτη μας.

Η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» κατά τη λα’ι’κή παράδοση και τη μυθολογία, χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1700 π.χ.) και ανανεώνεται από γενεά σε γενεά, από εποχή σε εποχή.

Οι αρχαιότεροι μεταφέρουν τις γνώσεις στους νεωτέρους. Οι γνώσεις αυτές είναι επιστημονικές γνώσεις μιάς πανάρχαιας απόκρυψης διαστημικών και εξωγή’ι’νων γνώσεων, οι οποίες καλά κρατούν μέσα σε αυτή την Ελληνική οργάνωση. Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ χρησιμοποιώντας διαχρονικά την προχωρημένη απόκρυφη γνώση των αρχαίων προγόνων μας, μεταφέρει με απόλυτη μυστικότητα στα μέλη της από εποχή σε εποχή τις γνώσεις αυτές, για το καλό της ανθρωπότητος, και τις θέτει στη διάθεση των δύο υπερδυνάμεων για την εξερεύνηση του διαστήματος. Υπάρχει τελικά η «Ομάδα Έψιλον»;;; Ποίοι είναι τα μέλη της;;; Ποίος ο σκοπός της….;;;

Σύμφωνα πάντα με φήμες και διαδόσεις, (ο λαός λέει τη παροιμία, για να βγαίνει καπνός, άρα υπάρχει φωτιά), η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ στο καταστατικό της, έχει σκοπό:

1.-Να διασφαλίσει με κάθε
Keywords
Τυχαία Θέματα