NATOΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ... ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ..ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS.. O ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ...

΄Οχι, ο εν λόγω δεν είναι μέλος της ΄Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου... λόγω ποικιλώνυμων κόμπλεξ.. Γι αυτό και θα είναι συνομιλητής... με τους ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..

Το ξέρετε... ότι στη μάνδρα της δημοσιογραφίας δρα βέβαια.. αυτός ο περί πολλών πάσχων... ΠΑΣΧΟΣ; Έχει παιδιόθεν πείρα στα ιντερνετικά, αλλά ξέρετε καμιά βαρβάτη επιτυχία του στα δημοσιογραφικά... ώστε να δικαιολογεί την δημοσιογραφική του υπόσταση; Κάτι για το οποίο ..να τον θυμόσαστε; Είναι σαν εκείνο το άλλο
λαμόγιο της δεξιάς ..Φώτη Σιούμπουρα... που ροκάνιζε την ΕΡΤ με 110.000 ευρουλάκια το χρόνο... για να κάνει τον .....
σύμβουλο...ο άκαπνος δημοσιογραφικά αλλά πλην βολευόμενος δια της ..διαπλοκής!
Μην ψάχνεστε... ένας φαφλατας είναι... ο Πάσχος , γραφιάς με επίχρησμα δημοσιογραφικό και πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ.. Θα κουβεντιάσει με την Κυβέρνηση ..λέει... για τα blogs... !! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...
Το σοβαρό ΤΑ ΧΑΛΙΑ της Θεσσαλονίκης γράφει τα εξής:

Ιδού ο λόγος που ο κύριος Πάσχος Μανδραβέλης μπήκε στην επιτροπή για τα μπλόγκ

Σας παρουσιάζουμε τον πραγματικό λόγο που ο αμφισβητίας της γενοκτονίας των Ποντίων, ο λάτρης του Μουσταφά Κεμάλ Πάσχος Μανδραβέλης, μπήκε στην επιτροπή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου για τα ΜΠΛΟΓΚ. Διαβάστε για να καταλάβετε το ...πάρε δώσε:
Αναδημοσίευση από http://www.skai.gr/

Ενα μεγάλο ευχαριστώ

Πάσχος Μανδραβέλης 01/07/2011

Είναι εύκολο να είσαι δημοφιλής και δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις που πονάνε. Είναι εύκολο να χαϊδεύεις τις ποικιλώνυμες πλατείες και δύσκολο να δέχεσαι το -στην καλύτερη περίπτωση- γιουχάισμά τους. Είναι εύκολο να ψέγεις το πολιτικό σύστημα, γιατί κάποτε δεν πήρε τις αντιδημοφιλείς αποφάσεις και πανεύκολο να κάνεις το ίδιο όταν τις παίρνει. Είναι εύκολο να είσαι πολιτευτής στα εύκολα, και είναι δύσκολο να είσαι βουλευτής στα δύσκολα.

Χθες, 155 βουλευτές ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη του έθνους να επιβιώσει. Δεν κρύφτηκαν πίσω από τα εύκολα «όχι» ούτε τα περίτεχνα «παρών». Δεν άφησαν άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, κομίζοντας σχέδια αλλοτινά για έξοδο από την κρίση. Δεν κιότεψαν από τις ιαχές του πλήθους, ούτε τις δημαγωγίες των σωτήρων.

Δεν ήταν εύκολο αυτό που έκαναν. Προπηλακιζόμενοι στους δρόμους, με τραμπούκους να καραδοκούν ακόμη και στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις, υβριζόμενοι και αναθεματισμένοι σήκωσαν τον σταυρό για να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη χώρα. Απέναντί τους είχαν πλήθη που φωνασκούσαν για ελικόπτερα, και πανό που τους απειλούσαν με «Γουδί». Δεν πτοήθηκαν από τις ανιστόρητες χυδαιότητες «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73», ούτε τα χουλιγκανικά «Ο λαός απαιτεί τις κρεμάλες στην Βουλή».

Ήταν βαρύ το καθήκον τους και το έπραξαν. Δεν κρύφτηκαν, δεν είπαν «εμείς συμφωνούμε με τους στόχους, αλλά μια άλλη πολιτική είναι εφικτή και καταψηφίζουμε». Το έπραξαν, δε, γνωρίζοντας πως στο τέλος της ημέρας δεν θα έχουν προσωπικό κέρδος. Ξέρουν ότι αν αποδειχθούν σωστοί -αν, δηλαδή, το πρόγραμμα εφα
Keywords
Τυχαία Θέματα