LILICO: Δεδομένη η χρεοκοπία της Ελλάδας

O επικεφαλής της LILICO European Economics μιλώντας στο bloomberg ζωγράφισε μία δραματική εικόνα για το μέλλον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης , υποστηρίζοντας πως με το ποσοστό του χρέους της Ελλάδας ως προς το ΑΕΠ της να έχει ξεπεράσει
το 150% και με το 80% των Ελλήνων να είναι απρόθυμο για τη λήψη νέων μέτρων η πτώχευση της χώρας είναι απλά θέμα χρόνου.

Οι Έλληνες δε θέλουν να πληρώσουν άλλο το τίμημα και....
για ποιο λόγο να το κάνουν αφού οι πολιτικοί τους χρεώθηκαν εξαπατώντας τους σε συνεργασία με διεθνείς τράπεζες, είπε ο επικεφαλής της LILICO.

Η Ελλάδα θα πτωχεύσεις αργά ή γρήγορα εκτός και αν οι κάτοχοι ομολόγων είναι αποφασισμένοι να τους δώσουν παράταση για πάντα προχωρώντας αέναα σε αναδιάταξη χρέους.

Η πτώχευση της Ελλάδας θα οδηγήσει μέσα σε μία νύχτα σε πτώχευση των ελληνικών τραπεζών και θα έχει ως συνέπεια και την πτώχευση της Ιρλανδίας με αποτέλεσμα να μετατρέψει σε κακή τράπεζα την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η οποία θα χρειαστεί βοήθεια από τη Γερμανία και τη Γαλλία για να μην οδηγηθεί και η ίδια στην πτώχευση, είπε ο επικεφαλής της LILICO.

Θα οργανωθεί η αύξηση της κεφαλαιοποίησης της ΕΚΤ και αυτή θα είναι και η τελευταία βοήθεια που θα δώσουν η Γερμανία και η Γαλλία, πρόσθεσε.

XrimaNews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα