Knack: «Ο Παπανδρέου είναι μοναχικός ήρωας στην ελληνική τραγωδία»

Την… αγιογραφία του Έλληνα πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, φιλοτεχνεί το εβδομαδιαίο, φλαμανδόφωνο περιοδικό Knack.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, ο κ. Παπανδρέου αποτελεί τη μόνη λύση για τη χώρα, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Με τίτλο «Μοναχικός ήρωας
στην ελληνική τραγωδία», και υπότιτλο «Ο πρωθυπουργός Παπανδρέου είναι βέβαιος ότι....
μπορεί να βάλει ένα τέλος στην διαφθορά και το πελατειακό σύστημα. Το πορτρέτο ενός ιδεαλιστή», ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρεται σε έναν «ηράκλειο άθλο» που καλείται να φέρει εις πέρας ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μια χώρα που βρίσκεται στο «χείλος της κατάρρευσης».

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε μεγάλα σχέδια για τη χώρα, αλλά βρέθηκε «εγκλωβισμένος στα ερείπια που του παρέδωσαν οι συντηρητικοί προκάτοχοί του».

Επίσης, παρά την κριτική που ασκείται, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει να επιδείξει αποτελέσματα. «Τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας καταβάλλουν, όμως, αυτή τη στιγμή το υψηλότερο τίμημα, κάτι που είναι άδικο και που κάνει και τον ίδιο τον Παπανδρέου να υποφέρει», αναφέρει.

«Και υπάρχει ένα ακόμα πράγμα, που πρέπει να συνειδητοποιήσουν Ολλανδοί, Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική λύση στο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου. Διότι όλοι οι διεφθαρμένοι, απατεώνες και κλέφτες, που πλούτισαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται στους κόλπους της ΝΔ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην αντιπολίτευση», καταλήγει το περιοδικό «Κnack».

http://www.newscode.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα