Eγκληματίας είσαι εσύ εις βάρος της Ελλάδας.Φύγε τώρα!!!

«Εγκληματική η σεναριολογία για την οικονομία»

Αντεπίθεση εναντίον όσων διακινούν σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για «σεναριολογία που αγγίζει τα όρια της εγκληματικότητας» ενώ απηύθυνε μήνυμα προς το εξωτερικό «να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη να.....
κάνει τη δουλειά της».
Κατηγορηματικά διέψευσε...
τα σενάρια και ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Δεν συζητάμε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό είναι μια ανόητη ιδέα. Είναι ένα αδιέξοδο, ένας δρόμος που ποτέ δεν θα επιλέγαμε», είπε ο κ. Γιούνκερ.

«Ας μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας»
Μιλώντας στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών στο Μεγανήσι, ο πρωθυπουργός απάντησε στο όργιο φημών που προκλήθηκε από τη σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο και ζήτησε από την Ε.Ε. «να σταματήσει η κακοφωνία».
«Χθες κάποιοι ανεύθυνα θέλησαν να ενσπείρουν το φόβο, ακόμη και για κερδοσκοπικούς λόγους» υπογράμμισε ο κ.Παπανδρέου ξεκαθαρίζοντας ότι στη συνάντηση που έγινε στο Λουξεμβούργου και στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου «δεν συζητήθηκε κανένα σενάριο για έξοδο της χώρας από το ευρώ».
«Οι θυσίες του λαού δεν μπορεί να υπονομεύονται από την κακοφωνία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι. Πρέπει όλοι να συναισθανθούν ότι η κατάσταση δε σηκώνει μαγικές συνταγές και μαγκιές. Απαιτεί ευρεία προσπάθεια» τόνισε.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα