15 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός για το τζαμί στην Αθήνα!

Την ώρα που πλήθος γερόντων συμπατριωτών μας δεν έχει τα χρήματα να αγοράσει τα φάρμακα του λόγω των περικοπών στις συντάξεις, την ώρα που μητέρες τραβούν αμήχανα από το χέρι τα παιδιά τους που ζητούν να τους αγοράσουν κάτι και εκείνες δεν έχουν δεκάρα στην τσέπη τους και άνδρες οι οποίοι έχουν εργαστεί με τιμιότητα και υπευθυνότητα επί δεκαετίες βλέπουν πως είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να τα βγάλουν πέρα με τα πενιχρά έσοδα που έχουν, κάποιοι αποφάσισαν πως είναι η κατάλληλη ώρα να....
ανεγείρουν μουσουλμανικό τέμενος στην Ιερή Γη της Πατρίδος μας και μάλιστα όλως προκλητικώς εις το Κέντρο
των Αθηνών.

Εκείνοι οι οποίοι πράττουν αυτό το ανοσιούργημα είναι οι μισέλληνες πολιτικάντηδες σε αγαστή σύμπνοια και συνεργασία με διάφορους ανθελληνικούς "οργανισμούς", ΜΚΟ, φορείς, τον εσμό των δήθεν προοδευτικών, όπου ο προοδευτισμός τους περιορίζεται στην προστασία κάθε εχθρού της Ελλάδος και η απέχθεια και ο ανοιχτός πόλεμος σε κάθε τι Ελληνικό.


Οι άθλιοι αυτοί, είναι είτε γραικύλοι, είτε μη Έλληνες, είτε πρόσωπα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα δυνάμεων που επιθυμούν την καταστροφή της Πατρίδος μας. Την ώρα που στραγγαλίζουν την αγορά με τις συνεχείς περικοπές και δανείζονται με απεχθείς τόκους απο το διεθνή σιωνιστικό τραπεζικό καρτέλ και αφαιμάζουν την Ελληνική οικογένεια με δυσβάσταχτους φόρους οδηγώντας πολλούς Έλληνες στην αυτοκτονία ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Στο σημείο αυτό πως να διατηρήσει κανείς τους καλούς τρόπους, την ευγένεια, την διπλωματία. Πως να κρατηθεί κανείς και να μην τους πει ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

Βγάλατε μωρέ απο τη σχολική ζωή των παιδιών μας τους Ημίθεους Ήρωες της Φυλής και τον Χριστό! Προωθήσατε με κάθε μέσο τον εκφυλισμό της κοινωνίας μας με την προβολή κάθε είδους ανωμαλίας μέσω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

Τώρα αντί να χρησιμοποίησετε τα 15 εκ. που παρακρατάτε απο το αίμα του Ελληνικού Λαού που ρουφάτε επί δεκαετίες πάππου προς πάππου για να ανακουφίσετε έστω και λίγο τα θύματα σας θα τα δώσετε για να φτιάξετε τζαμί στο Κέντρο της Αθήνας; Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;

Φαίνεται πως όχι. Αν τα χρήματα αυτά ήταν για να χτιστούν σχολεία, νοσοκομεία, να στεγαστούν άποροι, γέροντες και ορφανά, αν ήταν για να αγοράσει οπλικά συστήματα ο Στρατός μας την ώρα που οι βάρβαροι γείτονες μας μας απειλούν θα το αντιλαμβανόμασταν και όλοι θα συμφωνούσαμε. Για τζαμί όμως λέμε όχι και βέβαια οι λόγοι είναι πρωτίστως Εθνικοί.

Δεν είναι δυνατόν εδώ, στην Χώρα που σταμάτησε την θυελλώδη προέλαση των φανατικών Αράβων μουσουλμάνων και έσωσε την Ευρώπη από βέβαιη καταστροφή πριν ακόμα δημιουργ
Keywords
Τυχαία Θέματα