ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Βασίλης Τσούγκαρης

Καλά λέγαν οι παλιοί, πως, «η μπόχα της σαπίλας δεν κρύβεται». Έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθήσεις, όλο και κάποια «μυρωδιά» θα πάρεις, μόνο που την μυρωδιά, την παίρνουν τα θύματα κατόπιν εορτής. Η δυσοσμία λοιπόν βγαίνει μέσα από το υπουργείο υγείας, και ΔΕΝ είναι των πτωμάτων για τα οποία ευθύνονται οι διοικήσεις του. Αυτή είναι άλλη, χειρότερη. Για διαβάστε ρε λεβέντες ΕΣΕΙΣ της μεταρρύθμισης, και εμείς, τα ΖΩΑ που σας ψηφίσαμε, και βλέπαμε, και βλέπουμε, τον ......παππού, τον πατέρα, την μάνα, το γείτονα
μας να πεθαίνει στα πλαίσια των «περικοπών» που κάνατε.
«Ολόκληρο κομματικό στρατό συντηρούσε με δικά μας χρήματα ο Άδωνις στο υπουργείο υγείας (έγγραφα ντοκουμέντο) Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν έπεσε στα χέρια μας το επίσημο ΦΕΚ με τους συνεργάτες του Αδώνιδος στο υπουργείο Υγείας…
Ο πολιτικός που.... διαλαλούσε καθημερινά ότι πρέπει να μπει χοντρό μαχαίρι στις δαπάνες της υγείας συντηρούσε ολόκληρο κομματικό στρατό με δικά μας χρήματα φυσικά.
Όπως θα δείτε παρακάτω ο απερχόμενος υπουργός δεν είχε ούτε έναν, ούτε δύο συνεργάτες αλλά παρά έναν μια ολόκληρη….πενηντάδα!!!
Δείτε παρακάτω το επίσημο έγγραφο και μετρήστε και εσείς γιατί μείς χάσαμε...
πάρα πολλές φορές το μέτρημα!!! http://greki-gr.blogspot.gr/» Απολαυστε φίλοι μου και τις φωτογραφίες των εγγράφων, έτσι για να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι, και αναρωτηθείτε ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ έπαιρνε ο καθένας από αυτούς, για να παρέχει τις υπηρεσίες του (κατά τα άλλα) στον τέως! Ο δε τέως, δεν άφησε τίποτα όρθιο, και μου βγήκε και ο άλλος, με την τυρόπιτα στον εγκέφαλο και είπε πως ο τέως υπουργός, θα πρέπει να βραβευτεί για το έργο του. ΠΟΙΟ έργο; Την εξαθλίωση των ασφαλισμένων; Τους επανωτούς θανάτους από έλλειψη φαρμάκων των ανθρώπων; Τη διάλυση των νοσοκομείων, που κατάντησαν να μην έχουν ούτε ΓΑΖΕΣ ; Αλλά οι περικοπές, περικοπές, και ο…. «λόχος» τρεχάμενων του υπουργείου, λόχος. ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, και ξαναψήφισε τους. Μόνο για ένα να είσαι σίγουρος, πως στο τέλος θα σε εξαφανίσουν από προσώπου γης. ΟΥΑΙ και αλλοίμονο και χρειαστείς γιατρό η νοσοκομείο. Θα μείνεις με τα μεγαλόπνοα σχέδια τους και τις εξαγγελίες τους, και θα ελπίζεις ΜΗΠΩΣ και σε γιατρέψουν οι νέες πινακίδες του ΠΕΔΥ, τέως ΕΟΠΥΥ, τέως ΙΚΑ, και τον κακό τους τον καιρό τους άχρηστους και επικινδύνους. Αλλά τι λέω; ΜΠΡΑΒΟ τους βρε. Μαγκιά τους. Αφού το ζηταει ο οργανισμός μας, ΕΜΕΙΣ τους βάζουμε συνέχεια εκεί που είναι…΄ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.. Και ο νέος υπουργός, όχι πενήντα, ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ να πάρει στο υπουργείο του. ΕΜΕΙΣ τα κορόιδα θα τους πληρώσουμε και αυτούς.
Βασίλης Τσούγκαρης [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα