Βρώμικη διαστρέβλωση και συκοφάντηση Τατσόπουλου-Απάντηση Τατσόπουλου

Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

Κάποιοι που παριστάνουν τους σοβαρούς λόγιους και διανοούμενους και κρατούν αποστάσεις από την πλέμπα καλά θα κάνουν να προσέχουν τι λένε.
Ο συγγραφέας Τατσόπουλος το πρωι στη ΝΕΤ είπε πως χθες κάποια στιγμή η Χρυσή Αυγή μετα την δική της εκδήλωση στη Μητρόπολη εν σώματι(!!) μάλιστα ήρθε και ενώθηκε με τους υπόλοιπους που ηταν στην πλατεία Συντάγματος.
 Το
μόνο που έλειπε ήταν να μας πει οτι τους.........αποθέωσε και ο κόσμος...

Βρωμερό ψέμμα.

Η αλήθεια ειναι αυτή.
Τα παιδιά που συντονίζουν τα της πλατείας στη Γραματεία χθες το απόγευμα ήταν σε διαρκή εγρήγορση για το θέμα αυτό. Σε επαφή με την αστυνομία πηραν τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αφήσουν τη Χρυσή Αυγή να περάσει στο Συνταγμα και ότι αν γινόταν κάποια πορεία θα την σταματούσαν στη Νικης, πράγμα που φαίνεται να έγινε αφού ποτέ δεν μπήκε η Χρυσή Αυγή εν σώματι στην πλατεία. Αν κάποιοι προσωπικά ήρθαν για δικούς τους λόγους δεν μπορούμε να το ξέρουμε.
Είναι εντυπωσιακό πάντως κάποιοι σοβαροί άνθρωποι να βγαίνουν στις οθόνες και να επαναλαμβάνουν πράγματα που κάποιος κάπου κάποτε τους είπε χωρίς να τα επιβεβαιώνουν.
Να πω οτι από τις 7 οι ομάδες περιφρούρησης ήταν χαμηλά στην πλατεία προς τη Μητροπόλεως για κάθε ενδεχόμενο.
Πιστεύω οτι το λιγότερο που απαιτείται  είναι να ζητήσει συγνώμη από όλους.
Οσο για τον άλλο διανοούμενο της παρέας τον Ν.Δήμου και εκφράζει απόψεις από το σπίτι του καλό θα ήταν να ενημερωθεί τουλάχιστον για το λένε και τι αποφασίζουν οι ίδιοι οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα μεσα από τις λαικές συνελεύσεις τους . Τόσα χρόνια θα ξέρει ότι πριν μιλήσουμε έγκυρα για κάποιους πρώτα θα πρέπει να δούμε τι λένε οι ίδιοι και όχι να σπεύσουμε να τους μεταφράσουμε κατα την άποψή μας.

 Στο ψήφισμα λοιπόν δεν αναφέρεται πουθενα ότι είμαστε εκεί επειδή στρεφόμαστε εναντίον των προσωπων που αποτελούν το λεγόμενο πολιτικό προσωπικό όπως εκτίμησε από μόνος του με την σοφία του. Λέμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που δημοσιεύονται και εδώ. Μιλάμε για το μνημόνιο, τις κυβερνήσεις, την εκμετάλλευση και κύρια ότι βρισκόμαστε εκεί για να πάρουμε τη ζωή μας στα χ'ερια μας. Υπάρχουν και άλλοι που ωριμάζουν εκτός από εσας κ.Δήμου.
Επίσης   για την άποψη που πρόταξε ότι τους ανθρώπους τους αλλάζει μονο η παιδεία έχω να πω οτι οι άνθρωποι και ο κόσμος είναι ένα σύνολο ενιαίο.  Στον κ.Δήμου μπορεί να  αρέσει να απεπλπίζεται, αλλά όταν ένας παλιός κόσμος που βρίσκεται σε κρίση καταρρέει είναι επικίνδυνος και καμια παιδεία δεν είναι αρκετή για να παίξει τόσο πρωτεύοντα ρόλο. Τότε αυτό που κύρια χρειαζεται είναι ο αγώνας για ανατροπή.
Κι όταν ο κόσμος αλλάζει και πετάει από πάνω του το παλιό μαζί αλλάζουν και οι άνθρωποι. Κι όσο αλλάζουν οι ανθρωποι αλλάζει μαζί τους κι ο κόσμος. Ετσι χορεύοντας αγκαλιασμένοι ο δημιουργός και το δημιούργημα ο ποιητής και το ποίημα.

Και η απάντηση  Τατσόπουλου

 Την είδηση, με ή χωρίς εισαγωγικά, για την "άνοδο" και την "ενσωμάτωση" της Χρυσ
Keywords
Τυχαία Θέματα