Βραζιλία - Κολομβία 2-1

Η Βραζιλία μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στα ημιτελικά, καθώς νίκησε με 2-1 την Κολομβία χάρη σε γκολ των κεντρικών της αμυντικών. Αντίπαλος η Γερμανία στους "4" (videos)

Στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2014 προκρίθηκε η Βραζιλία, καθώς νίκησε με 2-1 την Κολομβία και έτσι θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Τρίτη στις 23:00 για μία θέση στον τελικό.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Τιάγκο Σίλβα και Νταβίντ Λουίζ, πέτυχαν τα γκολ της "σελεσάο", ενώ
μείωσε ο Χάμες Ροντρίγκες με πέναλτι, το οποίο έκανε ο Ζούλιο Σέζαρ και πήρε κίτρινη κάρτα αντί για να αποβληθεί!

Όσον αφορά στον Χάμες, πέτυχε το 6ο γκολ του διοργάνωση, σκοράροντας και στο 5ο ματς, όμως έφυγε τελικά με δάκρυα στα μάτια, ανταλλάσσοντας φανέλες με τον Νταβίντ Λουίζ (οι δύο κορυφαίοι).

Στον ημιτελικό με την Γερμανία ο Νταβίντ Λουίζ θα έχει άλλον παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Τιάγκο Σίλβα συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, φάνηκε πάντως να το επιδιώκει (για να μην χάσει τον τελικό), ενώ με πρόβλημα στην μέση αποχώρησε ο Νεϊμάρ και όπως έδειξαν οι εξετάσεις χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης!

Η Βραζιλία επιστρέφει στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια (2002 που είχε κατακτήσει το τρόπαιο), ενώ είναι στους "4" για 11η φορά στην ιστορία της.
Keywords
Τυχαία Θέματα