Βόμβα Μητσοτάκη για πρωθυπουργία!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και την συμμετοχή του κόμματός του σε οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα, δηλώνοντας ότι: «δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή».

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι: «Δεν βιάζομαι να γίνω πρωθυπουργός, βιάζομαι πάρα πολύ να
αλλάξω....
τη Νέα Δημοκρατία» και εξήγησε ότι δεν ζητεί εκλογές, καθώς «είναι οξύμωρο να το ζητήσω τρεις μήνες από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα συμβατικό κόμμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» και απέρριψε τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί υποκίνησης των κινητοποιήσεων των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

«Αν τους έκλεινα το μάτι, θα πήγαινα στα μπλόκα, όπως πήγαινε ο κ. Τσίπρας όταν ήταν στην αντιπολίτευση» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά το προσφυγικό, ο πρόεδρος της Ν.Δ, άσκησε κριτική για υποτίμηση του προβλήματος, ενώ ανέφερε ότι στην κοινωνίας υπάρχει: «το αίσθημα της προδοσίας για τα ψέμματα που τους είπε η κυβέρνηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα