Βόλτα του Bloomberg στην Αθήνα με ταξί και ψηφοφόρο του ΚΚΕ να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει 100% (ΒΙΝΤΕΟ)

«Νομίζω ότι οι όροι για τα δάνεια μπορούν να συζητηθούν ξανά γιατί είναι πολύ κακοί για τον ελληνικό λαό», υπογραμμίζει ο οδηγός ταξί στην κάμερα του Bloomberg, για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρει η κυβέρνηση τις ψήφους που ψάχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει 100%. Μπορείτε να στοιχηματίσετε αν θέλετε. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα» ”Βόλτα στην Αθήνα
με ταξί....

, μιλώντας με έναν απλό καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος βλέπει πολλά τα τελευταία χρόνια των Μνημονίων, έκανε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.
Ο ταξιτζής, ο οποίος δηλώνει στην κάμερα του Bloomberg ότι υποστηρίζει το ΚΚΕ, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πιστεύετε αν δείτε πόσοι φτωχοί άνθρωποι ζουν σήμερα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου είναι οδηγός ταξί. Γυρίζω όλη την Αθήνα και βλέπω πολλούς ανθρώπους να έχουν προβλήματα».
Ο Νάσος, οδηγός ταξί, εξηγεί στον ανταποκριτή του Bloomberg ότι ο δρόμος που βλέπουν είναι η Σταδίου, ένας από τους πιο ακριβούς δρόμους στην Αθήνα πριν από λίγα χρόνια, όπου ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι αν ήθελε κάποιος να ενοικάσει ένα κατάστημα θα έπρεπε να μπει σε λίστα αναμονής για χρόνια, ενώ σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει με πολλά καταστήματα να έχουν βάλει «λουκέτο», χωρίς να υπάρχει προοπτική για το μέλλον.
«Νομίζω ότι οι όροι για τα δάνεια μπορούν να συζητηθούν ξανά γιατί είναι πολύ κακοί για τον ελληνικό λαό», υπογραμμίζει ο οδηγός ταξί στην κάμερα του Bloomberg, για να προσθέσει ότι«δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρει η κυβέρνηση τις ψήφους που ψάχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει 100%. Μπορείτε να στοιχηματίσετε αν θέλετε. Είναι ένα ασφαλές στοίχημα».
Δείτε το video του Bloomberg:
Από www.periodista.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα