Τρέξτε να τους ξανά ψηφίσετε τους ψεύτες της Βουλής, για να ωφεληθεί η Μέρκελ και κατά εντολή της.


Γράφει ο Γιώργος Κάσι
Πρώτη η Ουγγαρία με πρόσφατο δημοψήφισμα, δεν θέλει την ΕΕ κατά 45%, έτσι όπως την κατάντησαν, οι Γερμανοί και φίλο-Γερμανοί πολιτικοί, αφού έχουν καταφέρει να ελέγχουν ακόμα και τα ΜΜΕ. http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8410.html
Μόνο
επί Χούντας γινότανε αυτό, (ψευδή μεταφορά γεγονότων) και επί Γερμανικής Χιτλερικής Κατοχής, που ο κόσμος άκουγε Λονδίνο και Μόσχα, για να μαθαίνει την αλήθεια. Μέχρι και τα σχόλια στα μεγάλα κανάλια και στο yahoo.gr μπλοκάρουν για να μην βλέπει ο κόσμος την ..........δυσαρέσκεια.

Αίσχος
Όσο για την Χρυσή αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε πια γιατί δεν τους θέλουν. Καθαρά για την περικοπή ψήφων.
Αυτή είναι δημοκρατία των Βενιζελο-Σαμαράδων, γιατί φοβούνται μην τους βγάλουν και άλλα άπλυτα στη φόρα. Οπότε στο όνομα των προσωπικών δεδομένων επηρεάζουν τους εισαγγελείς. Αλλά στα πλαίσια, που αφορούν τον Λαό δεν βαριέσαι, όλα στη φόρα. http://arouraios.gr/2014/04/o-athanasiou-sti-deuteri-kaseta/
Και τέλος πάντων, βαρεθήκαμε να άκουμε για την Χρυσή Αυγή και τον Φύσα, που στο κάτω κάτω, την ψήφισε και ο κόσμος, (γιατί επί πλέον δεν αποδείχτηκε ακόμα ότι δεν ήταν από πίσω άλλα κόμματα όπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).
Γιατί δηλαδή, να είναι αυτή μόνο δολοφονική οργάνωση και όχι η δικομματική καταστροφή της χώρας, που έχει .
αποδεκατίσει οικονομικά το 50% του κόσμου
έχει γίνει γενοκτονία έχοντας αυτοκτονήσει πάνω από 5000 άτομα τα τελευταία 4 χρόνια από τις άχρηστες και ληστρικές πολιτικές
που εκμηδενίσει την υγεία, με αυτός τον ηλίθιο για υπουργό (Γεωργιάδη) και τον προηγούμενο (Λοβέρδο)
κατά ανακοίνωση Σαμαρά, όσα χρήματα μαζεύτηκαν από τις Λαμογιές, μοιράσθηκαν στα Υπουργεία Υγεία, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Εάν είναι αλήθεια και δεν είναι σε προσωπικούς λογαριασμούς όπως τα 2.000.000 δολάρια, που έδωσαν στον Σαμαρά οι έλληνες της Αμερικής, τότε γιατί δεν έχουμε υγεία και αφού πληρώνουμε και του κόσμου τα λεφτά για εισφορές. Ποιος τα έφαγε????????????Μάλλον ο σωτήρας Βενιζέλος, που όταν ήταν Υπ. Οικονομικών το 2012, έκλεψε με τη βοήθεια του Προβόπουλου, τα αποθεματικά των Ταμείων, για να τα μετατρέψει σε ομόλογα στις 12 Μαρτίου του 2012 και να τα κουρέψει στις 13 Μαρτίου του 2012, για να μην κουρευτούν τα πραγματικά ομόλογα των Γερμανικών, Ολλανδικών Τραπεζών και άλλων. Αυτός πότε θα μπει φυλακή για αυτό το κακούργημα??????????
που περιέκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, (αντισυνταγματικά), εκτός από τους, τις Βουλευτικές αποζιμιώσεις-προνόμια και των υπαλλήλων της Βουλής, γιατί είναι σόι τους, αυξάνοντας το προσωπικό.
και ενώ, εάν κάποιος χρωστάει 500 ευρώ χάνει το σπίτι του ή μπαίνει φυλακή, αυτοί, (τα κόμματα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), χρωστάνε περισσότερα από 300 εκατομμύρια στις Τράπεζες και περίπου 1 δισεκατομμύριο στη ΔΕΗ και δεν τρέχει τίποτα. Χρήματα του Ελληνικού Λαού, που δεν τα φάγαμε μαζί, αλλά τα έφαγαν μόνοι τους, και για κρατικές επιχορηγήσεις, έως το 2020 περίπου.
που κατακρεουργεί φορολογικά τον κόσμο και χαρίζει δισεκατομμύρια και περιουσιακά στοιχεία του κράτους, σε εφοπλιστές, καναλάρχες, δημοσιογράφους και κατασκευαστές να λάβετε γνώση, ότι θέλει να χαρίσει 450 εκατομμύρια, σε περίπου 30% του πληθυσμού, (δηλαδή λιγότερο από 3.000.000 κόσμο) από 450- 900 ευρώ. Από την άλλη, σε τρεις οικογένειες, (Λάτση, Βαρδινογιάννη και Γουλανδρή) έχει χαρίσει, 6 περίπου δισεκατομμύρια για φόρους και πρόστυμμα, συν το ελληνικό, για 300 εκατομμύρια +500 σε βάθος δεκαετίας, ενώ έχει αξία 20 δισεκατομμύρια, εταιρεία χρυσού στον Μπόμπολα που αγόρασε 11 εκατομμύρια και πούλησε 260 εκατομμύρια. Επί πλέον Λίστες όπως Λαγκάρντ και άλλες.
παίζει θέατρο, κουβαλώντας τους προϊστάμενους και καθοδηγητές τους από την Γερμανία και την Αμερική, για να κάνει εντύπωση, λόγο Ευρωεκλογών, για τα οφέλη των ιδίων, (εργοδοτών τους)
υποκρισία, γιατί ενώ καταδιώκει την Χρυσή Αυγή (για λόγους ψήφων τελικά), υποστηρίζει την Ουκρανική κυβέρνηση που είναι χειρότερη, (καθαρά Ναζιστικό κόμμα) και μάλιστα με σημαία με την σβάστικα, (γιατί έτσι επιβάλουν οι εργοδότες και προϊστάμενοι Γερμανοί και Αμερικανό-Εβραίοι), ενώ οι δικοί μας, έχουν τουλάχιστον μαίανδρο. (εκτός και εάν δεν είναι ελληνικός ο μαίανδρος)!!!!!
γιατί λένε ψέματα, ότι δεν θα έχουμε άλλες περικοπές, αλλά μετά τις εκλογές και ιδικά με το καινούργιο έτος, θεά χουμε περικοπές μεγάλες στις βασικές συντάξεις, εξαφάνιση των επικουρικών και εξαθλίωση. http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2014/04/360.html
θα πληρώνουμε το 70% του κόστους των φαρμάκων, κατά μνημονική ρύθμιση (βιβλιοπώλη) Γεωργιάδηhttp://arouraios.gr/2014/04/to-megalo-kolpo-tou-adoni/
12. προκαταβολή φόρων για κάθε έτος, δηλαδή εάν κάποιος πεθάνει θα έχει πληρώσει τους φόρους του χωρίς λόγο
Και άλλα πολλά, ωραία τέτοια (πρωτοφανή και με παγκόσμια πρώτη σε ευρεσιτεχνία)
Και επί τέλους, αφήστε την καρέκλα που έχετε κολλήσει, λες και είναι δική σας και άντε στο καλό, γιατί σε λίγο δεν θα ξέρετε με τι να φύγετε σκουλήκια και σκουπίδια της πολιτικής.
Ειδικά απευθύνομαι στον Μαφιόζο Βενιζέλο, ο οποίος κολλάει σαν βδέλλα και έρπετε, προκείμενου να είναι πάντα στην εξουσία και βουτάει από παντού.
Για αυτό Αγαπητοί φίλοι.
Σχετικά με τις εκλογές που έρχονται.
Μην παίξετε το παιχνίδι των πολιτικών. (Τιμωρήστε τους)
Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν.Χαρίζουν δισεκατομμύρια στους εφοπλιστές, καναλάρχες και εργολάβους και δίνουν ψίχουλα στο κόσμο.Είναι ευκαιρία λοιπόν στις Ευρωεκλογές και ίσως η τελευταία, να αποδείξουν οι Έλληνες και όλοι οι Ευρωπαίοι, την εναντίωση και την απέχθειά τους, στις πολιτικές λιτότητας, στην γερμανική κυριαρχία, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στους εγχώριους πολιτικούς, που με ζήλο υπερασπίζονται τα Μνημόνια εξαθλίωσης, φτωχοποίησης και κατακερματισμού της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και στους δημοσιογράφους και ιδικά του MEGA και ANTENA, (που δεν θα έπρεπε ούτε για αστείο να κοιτάζουν) και που κινούνται, πίσω από τα συμφέροντα των εν λόγο πολιτικών και χωρών όπως Γερμανία και Αμερική. Καθώς επίσης και γιατί οι Γερμανοί, θέλουν να μαζέψουν όλο το χρήμα στη χώρα τους, υποχρεώνοντας τις χώρες του νότου με τοκογλυφικά δάνεια, γιατί χρωστούν περισσότερα από 3,5 τρισεκατομμύρια.Εάν ήταν ένας κλέφτης στο Υπ. Οικονομικών, θα έκανε καλύτερη δουλειά από τους ουτιδανούς, που είναι σύμβουλοι και έχουν Υπ. Καρέκλες, αλλά θα τον έκλειναν φυλακή. Επειδή όμως είναι ο κλέφτης ο Στουρνάρας, (αγαπητό παιδί της Τρόικας και των Γερμανών) μένει στο απυρόβλητο. Είναι ένα ξεκάθαρο δημοψήφισμα για το ποια Ευρώπη θέλουμε. Αυτή των Μνημονίων, της εξαθλίωσης και της σκληρής λιτότητας, ή αυτή των ενοποιημένων εθνών-κρατών, που διατηρούν ακέραιη την εθνική τους κυριαρχία και την αξιοπρέπεια τους.Για αυτό λοιπόν.* Ευρωεκλογές, (ψηφίστε ότι δεν θέλουν, οι ψευτοπολιτικοί της χώρας και οι Γερμανοί, ειδικά αντίμνημονιακά κόμματα, ή ακόμα και Χρυσή Αυγή, για να γίνει η Ευρωβουλή Μπάχαλο και για να μην περνάνε εύκολα τα θέλω των Γερμανών).* Δημοτικές, (μην ψηφίσετε κομματικά, αλλά όποιον δήμαρχο θεωρείτε εσείς, ότι κάνει δουλειά στο δήμο σας).* Περιφερειακές, (ότι δεν θέλει, η δικομματική καταστροφή της χώρας).
ΕΙδικά όχι.Στα ΛΑΜΟΓΙΑ και ψεύτες, (πολιτικά σούργελα όπως Γεννηματά, Άρη Σπηλιωτόπουλο, κ.λ.π.), της δικομματικής καταστροφής της χώρας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς όχι, στους 58 ή Ελιά, δήθεν Σοσιαλιστές και ιδικά όχι στους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, που για να έχει καρέκλα ο αρχή-διαπλεκόμενος και με τα Υποβρύχια και άλλα πολλά και μαφιόζος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος, καθώς και καταστροφέας των ταμείων, (με το κούρεμα των δήθεν ομολόγων το 2012, που στην ουσία, έκλεψε τα χρήματα τους, ως Υπ. Οικ με την βοήθεια του Προβόπουλου, του διοικητή της Τρ. Της Ελλάδος, μία που είναι κατά 95% εβραϊκών συμφερόντων τράπεζας, για να μην κουρευτούν τα ομόλογα των Γερμανικών, Ολλανδικών και άλλων τραπεζών), θα προσπαθήσει να συμπράξει έρποντας με τους 58, ή την Ελιά, (δήθεν Σοσιαλιστές όπως ο Σημίτης και άλλοι φύλο-Γερμανοί) για να καταφέρει να έχει καρέκλα στην εξουσία.
Ακόμα όχι σε νέα κόμματα, που από πίσω είναι ο Μπόμπολας και ο όμιλος Λαμπράκη, έχοντας και συγγένεια με την Δάφνη Σημίτη, μόνο και μόνο για να αποδεκατιστούν τα τρέχοντα αντιμνημόνιακά κόμματα.
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙ σε αυτούς που ρήμαξαν και ισοπέδωσαν τα πάντα
Φτύστε τους κλέφτες και διαπλεκόμενους Φίλο-Γερμανούς και φίλο Αμερικάνο-Εβραίους Πολιτικούς σκουπίδια, από όπου και εάν προέρχονται. Όχι πια σε ηθοποιούς, αθλητές, τραγουδιστές, φτάνει πια. Ή Βουλή έχει καταντήσει, θίασος δευτέρας κατηγορίας.
Μην έχετε κοντή μνήμη. Μην ξεχνάτε το παρελθόν τους και τα πεπραγμένα τους.
Με εκτίμηση
Γιώργος Κάσι
Keywords
βουλη, μερκελ, ξανα, ψευτες, χρυση αυγη, ουγγαρια, δημοψηφισμα 2015, μμε, http, blogspot, yahoo, συριζα, νεα δημοκρατια, ΠΑΣΟΚ, σαμαρας, βενιζελος, τραπεζες, δεη, εταιρεία, θεατρο, εκλογες, mega, antena, στουρναρας, κουρεμα, νέα, μνήμη, εθνικη τραπεζα, δημοτικες εκλογες 2010, Καθεδρικός του Αγίου Βασιλείου, καθαρα δευτερα, αξια, δημοψηφισμα, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, λιστα λαγκαρντ, τελος του κοσμου, εκλογες 2014, εκλογες 2010 δημοτικες, antena, κομματα, μνήμη, χωρες, αυγη, βδελλα, γερμανια, γνωση, δανεια, δαφνη, δημοκρατια, δουλεια, εθνικη, θιασος, λονδινο, μμε, ομολογα, σβαστικα, υγεια, ψεματα, blogspot, mega, yahoo, yahoo.gr, αμερικη, αξιοπρεπεια, βοηθεια, γινει, δικη, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, εκτιμηση, ελια, επρεπε, ερχονται, εταιρεία, ετος, ευρωπη, ηλιθιο, θεα, κυβερνηση, λεφτα, λογο, μοσχα, μπομπολας, ξερετε, παντα, ομιλος, ονομα, ουσια, παιδι, ρυθμιση, σημιτης, σοι, σπιτι, στη φορα, σχολια, φυλακη, φυλο, φτανει, φτανει πια, φορα, χρημα, χρυση, απλυτα, http, ενωση, φιλοι, χωρα, κλεφτες, μαφιοζος, παιχνιδι, σημαια, sti
Τυχαία Θέματα