Τρελή πρόταση στον Μπερμπάτοφ έκανε ο ΠΑΟΚ!

Τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλησε να φέρει ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Metrosport". Μάλιστα. το σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για πρόταση από πλευράς Σαββίδη στον άσο της Φούλαμ με περίπου 2 εκ. ευρώ ετησίως. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: "...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δέχθηκε όντως… όχι απλά κρούση, αλλά πρόταση από τον ΠΑΟΚ, καθώς
ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ήθελε να φύγει για διάφορους λόγους από την Φούλαμ.

Φυσικά εξαρχής η αποστολή του δικεφάλου ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είναι προφανώς δύσκολο να πείσει έναν σταρ του επιπέδου του Μπερμπάτοφ, να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε μία ομάδα που δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που μπορούσε ο ΠΑΟΚ να προσφέρει στον Μπερμπάτοφ, είναι προοπτική, πολλά χρήματα και την… κοντινή απόσταση από την πατρίδα του, κάτι που πιθανώς αρέσει ως ιδέα στον Βούλγαρο επιθετικό. Ο Ιβάν Σαββίδης λέγεται πως ήταν αυτός που χειρίστηκε το όλο θέμα στον μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό. Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου έχει αποδείξει πως όταν θέλει έναν παίκτη, μπορεί να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον αποκτήσει. Κι αυτό φαίνεται πως έκανε στην προκειμένη περίπτωση. Οι πληροφορίες από την… πιάτσα των μάνατζερ (μερικοί εκ των οποίων είχαν γνώση του θέματος) φέρνουν τον ΠΑΟΚ να αγγίζει τα 2εκ. ευρώ ετησίως, στην πρόταση που κατέθεσε για να δελεάσει τον Μπερμπάτοφ. Ο ίδιος φάνηκε πως ήθελε να συνεχίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Έκανε μάλιστα … κρούση στην Άρσεναλ που δεν δείχνει να τον προτιμά, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως τον θέλει και πάλι η Τότεναμ. Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να… ξεφύγει σε νούμερα που δεν θα μπορούσε να «υποστηρίξει» ουσιαστικά καθώς μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα Super League. Αυτή η προσφορά άλλωστε που «κυκλοφόρησε» είναι ήδη τρομακτική για τα ελληνικά δεδομένα. Προχθές, ο προπονητής της Φούλαμ είπε πως: «δεν έχω κάποια ένδειξη ότι ο Μπερμπάτοφ θα φύγει» όμως επί της ουσίας παραδέχθηκε πως θέμα αποχώρησης έχει τεθεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γίνεται αντιληπτό, είναι δύσκολο και να πείσει κανείς έναν τέτοιον παίκτη να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, καθώς την υπόθεση χειριζόταν ελάχιστοι άνθρωποι. Ο δικέφαλος πιθανώς είναι λογικό να μην ήθελε να «διαφημίσει» την προσπάθεια του, καθώς ήταν εξαρχής δύσκολη, ενώ αναμφίβολα και δεν ήθελε να ενθουσιάσει δίχως λόγο τον κόσμο που περιμένει μία μεγάλη μεταγραφή. Ίσως κάποια άλλη φορά, το έδαφος να είναι πιο πρόσφορο για να συζητηθεί το θέμα...".
Keywords
Τυχαία Θέματα