Τώρα υπόσχεται στον Κουρέτα δημιουργική συνεργασία...


«Η κυβέρνηση πάντα προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα. Τον υποψήφιο που κέρδισε στο β' γύρο των εκλογών τον Κώστα Αγοραστό, παρά τους εκβιασμούς προς τους ψηφοφόρους που συνέδεαν την εκλογή του με τις αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές...


Υποδεχόμενος ο πρωθυπουργός τον Δημήτρη Κουρέτα, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.
Η θητεία
των νέων περιφερειαρχών και δημάρχων αρχίζει επισήμως την 1η Ιανουαρίου του 2024.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση «είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών» και πως προσβλέπει σε «μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουρέτας, που υποστηρίχθηκε από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, εξελέγη με ποσοστό κοντά στο 60%, καθώς όπως αποδείχθηκε οι πρωτοφανείς εκβιασμοί των κυβερνητικών στελεχών λειτούργησαν τελικά εις βάρος του Κ. Αγοραστού.
Οι εκλογές στη Θεσσαλία έγιναν με φόντο τον πλημμυρισμένο και κατεστραμμένο κάμπο, καθώς εκτός από τις καλλιέργειες, τα πλημμυρισμένα και κατεστραμμένα χωριά, αποδείχθηκε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα είτε δεν έγιναν ποτέ είτε δεν άντεξαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα