Το τέλος της Ελλάδας της Αρπαχτής

Βασίλης Δημ. Χασιώτης
Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως η Ελλάδα της αρπαχτής χρεοκόπησε. Πόθεν το συμπέρασμα; Επειδή κυνηγήθηκε ανηλεώς; Επειδή η Νέμεση έπεσε επί των κεφαλών της εξίσου ανηλεώς; Επειδή πλήρωσε το τίμημα της αρπαχτής της; Επειδή υποχρεώθηκε σηκώσει κι αυτή μέρος των βαρών που της αναλογεί στη διάρκεια της Κρίσης; Επειδή τα Μνημόνια στράφηκαν εναντίον της; Ασφαλώς τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας που κυνηγιούνται ανηλεώς. Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ
ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας επί των κεφαλών των οποίων η Νέμεση πέφτει αδυσώπητη επί των κεφαλών της όταν το άρθρο Χ, παράγραφος Ψ, εδάφιον Ρ, παραβιάζεται εκ μέρους τους. Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας που πληρώνουν τη λεηλασία της Ελλάδας της Αρπαχτής. Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας οι .....μόνιμοι αχθοφόροι των Δημόσιων Βαρών.
Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας που κυνηγήθηκαν ανηλεώς από τα Μνημόνια. Είναι ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ του τόπου μας που κυνηγιούνται ανηλεώς. Η Ελλάδα της Αρπαχτής, επομένως, δεν «τέλειωσε». Είναι εδώ, «πιο ενωμένη και πιο δυνατή» από ποτέ. Το «τέλος της Αρπαχτής», είναι απλά μια δήλωση. Διότι πάντα απλές δηλώσεις ήταν η αναγγελία του «τέλους» της. Τίποτα παραπάνω.
Keywords
Τυχαία Θέματα