Τινάζει την «μπάνκα» για Πογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει πρόταση στην Γιουβέντους για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη Gazzetta dello Sport...
, η «Μεγάλη Κυρία» έχει στα χέρια της επίσημη προσφορά από τους πρωταθλητές Ευρώπης, για την αγορά του Γάλλου μέσου.

Την επόμενη εβδομάδα είναι
προγραμματισμένο ραντεβού του γενικού διευθυντή της «Juve» Μπέπε Μαρότα με τους διοικούντες της «βασίλισσας» για την υπόθεση του Ισπανού επιθετικού Αλβάρο Μοράτα. Όπως αποκαλύπτει όμως η ιταλική αθλητική εφημερίδα, στην ατζέντα υπάρχει και η διαπραγμάτευση για την μετακίνηση του Πογκμπά.

Εφόσον οι «μπιανκονέρι» αποδεχτούν τα 120 εκατομμύρια που προσφέρουν οι «μερένχες», ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1993, θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία.

Έτσι η ομάδα της Μαδρίτης θα έχει στο ρόστερ της τις τρεις ακριβότερες μεταγραφές, αφού εκτός του Πογκμπά που θα περάσει στην πρώτη θέση, θα έχει στις τάξεις της τον Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίον δόθηκαν 100 εκατ. στην Τότεναμ το 2013 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λαμβάνει για την παραχώρηση του Πορτογάλου πριν από 7 χρόνια (2009), 94 εκατ. ευρω.

Στην λίστα ακολουθούν δύο αποκτήματα της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ, με τη πρώην ομάδα του Σάντος να καρπώνεται 88 εκατ. το 2013 και ο Ουρουγουανός επιθετικός Σουάρεζ, ο οποίος έφτασε στην Βαρκελώνη ένα χρόνο μετά, ερχόμενος από τη Λίβερπουλ, η οποία εισέπραξε 82 εκατ. για να τον αποδεσμεύσει.

Μόλις πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 80 εκατ. (με τα μπόνους), δίνοντάς τα στη Μονακό, για να ντύσει στα «κόκκινα» τον Μαρτιάλ.

Το 2001 η Γιουβέντους είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση, αποχαιρετώντας ένα αστέρι της, που την άφηνε για να συνεχίσει την καριέρα του στον «γαλαξία» της «Βασίλισσας». Η «Vecchia Signiora» είχε αποδεχθεί την πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ιταλικών λιρών (77 εκατ. ευρώ) για τον Ζινεντίν Ζιντάν. 15 χρόνια μετά ο Γάλλος βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ, επιθυμώντας για την επόμενη σεζόν την απόκτηση του συμπατριώτη του, από την ομάδα που τίμησε φορώντας τη φανέλα της για πέντε χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα