Την μπάνκα στον αέρα με Μελισσανίδη!

Είναι δεδομένο ότι με ηγέτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Κι αυτό δεν φαίνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και στο εμπορικό. Ο "Τίγρης" χειρίζεται προσωπικά κάποιες συμφωνίες που αφορούν την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και μπορούν να αυξήσουν κατακόρυφα τα κέρδη του συλλόγου. Αυτό ισχύει και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα...

Το αφεντικό της Ένωσης "τρέχει" το θέμα που αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της ΑΕΚ για τη νέα
χρονιά στη Football League και σύμφωνα με πληροφορίες του σκύλου το "χρυσό" deal βρίσκεται προ των πυλών. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπουν στα ταμεία της νεοσύστατης ΠΑΕ από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα υπογραφεί μέχρι το τέλος του μήνα, σε ενημερώνει ο sportdog.

Το θέμα, όπως προείπαμε, χειρίζεται προσωπικά ο Μελισσανίδης που θέλει να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία εκμεταλλευόμενος το πρεστίζ και το "ειδικό βάρος" της ομάδας. Τώρα, όσον αφορά τον σταθμό που θα καλύψει τους αγώνες της ΑΕΚ, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί ο "Τίγρης" να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Nova, ωστόσο δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, αφού λέγεται ότι ο Μελισσανίδης έχει στα χέρια του δελεαστική προσφορά από τον ΟΤΕ!

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα "χρυσό" τηλεοπτικό deal που θα αποφέρει πολλά έσοδα στην ΑΕΚ, αν και η ομάδα θα βρίσκεται στη B΄ Εθνική. Αξίζει να θυμίσουμε, πάντως, ότι και πέρυσι η ΑΕΚ είχε πετύχει μία εξαιρετική συμφωνία, αφού εισέπραξε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τη μετάδοση των 15 εντός έδρας αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι.

www.sportdog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα