Θερμό επεισόδιο - Σαμαράς και Ντόρα λύνουν τα προσωπικά τους (μέσω Μαξίμου)

Η τελευταία παράγραφος είναι προσθήκη Πρώτου Θέμου και απορούμε γιατί τσιμπάει το tvxs.

Πάντως δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Ντόρα πήγε αυτόκλητη στην συνάντηση.
Αν δεν πήρε την έγκριση του Σαμαρά τότε από ποιόν την πήρε?

Από το TVXS

Θερμό... τηλεφωνικό επεισόδιο μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε - όπως ανέμεναν, άλλωστε,
οι...
μυημένοι του γαλάζιου στρατοπέδου - η συνάντηση που είχε η βουλευτής της ΝΔ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Την ώρα που είχε ήδη αρχίσει η συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη τηλεφώνησε στον Αντώνη Σαμαρά για να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο της συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ της απάντησε ενοχλημένος και εξέφρασε έντονα τη δυσφορία του μιλώντας της μάλιστα στον πληθυντικό: «´Επρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε και όχι αφού πήγατε» της είπε.

Όπως ανέφεραν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη, η βουλευτής της ΝΔ της απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας. Θεώρησα ότι είναι υποχρέωση μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά τη συνομιλία μου με τον Πρωθυπουργό».

Προσθήκη Πρώτου Θέμου

Κατόπιν αυτών ακολούθησε η ενημέρωση Σαμαρά από την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία, σύμφωνα πάντοτε με συνεργάτες της, αποκόμισε την αίσθηση πως η λύση στην κρίση δεν αναμένεται πριν από το τέλος του μήνα και πως, επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανοικτός στο θέμα της εθνικής συνεννόησης και δεν αποκλείεται να αναλάβει πρωτοβουλίες.
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα