Θέμα με Σταμαδιάνο: ο γιος του είχε διοριστεί επί Σαρρή στο Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΠΟ!

Την ώρα που η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο» εξακολουθεί να λιμνάζει, ένα νέο στοιχείο που ήρθε στο φως δημιουργεί ζήτημα αυτοεξαίρεσης του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου!

Κι αυτό διότι, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»...
, ο γιος του κ. Σταμαδιάνου είχε διοριστεί στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επί διοίκησης Σαρρή!

Όπως
είναι γνωστό, ο κ.Σταμαδιάνος έχει αναλάβει εδώ και πέντε μήνες τη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο», όπου κατηγορούμενοι είναι –μεταξύ άλλων- ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Το ρεπορτάζ της «Δίκης στον ΣΚΑΪ» ανέφερε ότι επί των ημερών Σαρρή και Παπακωνσταντίνου, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου 2014, είχε διοριστεί ο δικηγόρος Γεώργιος Σταμαδιάνος, υιός του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Προκύπτει λοιπόν το εύλογο ερώτημα για ποιον λόγο ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος δεν επικαλέστηκε εξαρχής ζήτημα δικαστικής ευπρεπείας ή προσωπικής ευθιξίας ώστε να αιτηθεί την αυτοεξαίρεσή του.

Αντίθετα, άλλο μέλος του ίδιου Συμβουλίου Εφετών, η δικαστής Χριστίνα Ρωμέση, ζήτησε άμεσα την αυτοεξαίρεσή της λόγω κουμπαριάς με δικηγόρο βασικού κατηγορουμένου.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος θα κρίνει την τύχη δύο κατηγορουμένων που ήταν στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την εποχή που ο γιος του διοριζόταν στο ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ…

Την ίδια ώρα, εντύπωση έχουν προκαλέσει αφενός η δημοσιοποίηση της πρόθεσης του κ. Σταμαδιάνου να επιστρέψει τη δικογραφία στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και αφετέρου η απόρριψη του αιτήματος της πολιτικής αγωγής να παραλάβει ολόκληρη τη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Keywords
Τυχαία Θέματα