Τα ψηφοδέλτια τρελάθηκαν: Η Μενεγάκη του ΚΚΕ, ο Τσίπρας στο Ποτάμι και ο Μητσοτάκης στην Τελεία του Γκλέτσου

Όσο πλούσιο και να είναι το πλήθος ελληνικών επωνύμων, ποτέ δεν λείπουν και εκείνες οι συνωνυμίες, που μπορούν να προκαλέσουν το χαμόγελο…
Η πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού-Δέρματος, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β” Αθηνών, δεν είναι άλλη από την κυρία…Ελένη Μενεγάκη!
Ο 28χρονος απόφοιτος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης
και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που ......
εργάζεται ως επαγγελματίας αγρότης και είναι υποψήφιος με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία, δεν είναι άλλος από τον κύριο… Αλέξη Τσίπρα.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά που προκαλεί σύγχυση αλλά και πειράγματα είναι ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου.
Ο κύριος Σαμαράς Κώστας, κατεβαίνει υποψήφιος στο Νομό Καρδίτσας και ο κύριος Μητσοτάκης Εμμανουήλ, υποψήφιος στο Νομό Χανίωνμε την »ΤΕΛΕΙΑ» η οποία κατεβάζει επίσης όχι έναν, αλλά δύο… Γεωργιάδηδες! Ο Γεωργιάδης Θωμάς θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος στο Νoμό Λαρίσης, ενώ ο Γεωργιάδης Σάββας θα είναι υποψήφιος στο Νομό Σερρών.
Τέσσερις Καραμανλήδες κατεβαίνουν με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην Α΄ Θεσσαλονίκης και τον Κώστα Καραμανλή τζούνιορ στις Σέρρες, στην μάχη της κάλπης ρίχνονται και η Άννα Καραμανλή στην Β΄ Αθηνών και ο Νίκος Καραμανλής στην Χαλκιδική.
Keywords
Τυχαία Θέματα