Τα μεγάλα «κόλπα» της κομματικής πολυχρωμίας…

Γράφει ο Καφενόβιος
Εχουμε την αίσθηση πωςόλες αυτές οι συζητήσεις των ημερών, περί psi και δανειακής σύμβασης, μοιάζει με τη διευκόλυνσηπου προσφέρει ο τοκογλύφος στον απεγνωσμένο. Του δίνει κάτι και του παίρνει το…μαγαζί, όπως πολύ καλά κατάλαβαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι συμφώνησανσε όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες…Θυμίζει κάτι από τη δράσητων τεσσάρων κυκλωμάτων που εξαρθρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη."Μαφιόζικησυγκυβέρνηση"
στη Θεσσαλονίκη! Απο μεγαλοπαράγοντα του ΛΑΟΣ, συνδικαλιστήτου ΠΑΣΟΚ που .......τοποθετήθηκε πρόσφατα επικεφαλής του ΣΔΟΕ(!), δημοσιογράφο τηςΕΤ3 με άριστες σχέσεις με την Εκκλησία, μέχρι τραπεζικά στελέχη, δημόσιουςλειτουργούς, αστυνομικούς, δικηγόρους και επιχειρηματίες.
Έχουμε ένα σύστημα πουαποτελείται από κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις: Ανθρώπους τηςπιάτσας με λεφτά που κινούνται πέριξ και εντός της πολιτικής εξουσίας, ανθρώπουςπου στελεχώνουν τον κρατικό- ελεγκτικό μηχανισμό, ανθρώπους των τραπεζών,ανθρώπους των media. Όλος ο καλός ο κόσμος δηλαδή…Ηθικό δίδαγμα: Τα μεγάλα«κόλπα» προυποθέτουν κομματική πολυχρωμία!
Keywords
Τυχαία Θέματα