Τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας

Αν προτιμάς τα κλασικά cocktails ή αν θέλεις να δοκιμάσεις πειραματισμούς που φτάνουν μέχρι τη molecular mixology, όποια και αν είναι η διάθεση σου για απόψε, αυτά είναι τα μπαρ που πρέπει να έχεις στην ατζέντα σου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

ΛΩΡΑΣ

Άραγε, αν η μπάρα του μπορούσε να μιλήσει, πόσες ωραίες ιστορίες θα είχε να πει; Το Λώρας αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στέκια της Αθήνας. Σαράντα πέντε χρόνια ζωής κι όμως “βάζει τα γυαλιά” σε πολλούς μεταγενέστερούς του αποτελώντας
μια από τις πιο πρωτοποριακές και ανανεωμένες all day προτάσεις της πόλης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί στη νέα εποχή του Λώρας, ο Δημήτρης Σκάρλος, ο μικρότερος από τα ανίψια του Νίκου Λώρα, έχει εφεύρει μερικές από τις πιο ελκυστικές πατέντες επαναφέροντας το αγαπημένο μαγαζί στο κέντρο της προσοχής. Εδώ όλα τα κρύα ροφήματα, από καφέ και σοκολάτα μέχρι ποτά και κοκτέιλ σερβίρονται σε μικρές και μεγάλες κανάτες και τα γλυκά κεράσματα που συνοδεύουν τον καφέ σερβίρονται από τις ευγενέστατες σερβιτόρες μέσα σε γυάλα, βάζοντας σε προτεραιότητα την καλή σχέση του πελάτη με το προσωπικό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Ότι τον τελευταίο χρόνο το Λώρας έχει “εισπράξει” πάνω από 1.5 εκατομμύριο likes για τον τρόπο σερβιρίσματός του στη σελίδα του στο Facebook, κυρίως από γυναίκες!

ΠΟΥ: Δημ. Σούτσου 7, Πλατεία Μαβίλη, Τηλ.: 2106428473

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
MYKONOS:
Βότκα, Malibu, Batida de Coco, χυμός ανανά, γρεναδίνη, τριμμένος πάγος και γαρνίρισμα με μια φέτα ανανά.

4711

Όποιος δεν έχει περάσει τουλάχιστον μια νύχτα στο 4711 δεν έχει ιδέα τί σημαίνει live clubbing. Γιατί το γνωστό στέκι στον πρώτο όροφο του περίφημου εμπορικού Λαιμού στην Καρνεάδου παραδίδει “μαθήματα” επιτυχημένης live διασκέδασης. Το έκανε το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπως άλλωστε και στο Κολωνάκι, τα τελευταία τρία χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Πρώτον γιατί ο Διονύσης Σχοινάς έχει αναχθεί τα τελευταία χρόνια σε μέγα διασκεδαστή και το 4711 είναι ο χώρος όπου ξεδιπλώνει αυτό του το ταλέντο, μαζί με εκείνο που επιβεβαιώνει πόσο καλός τραγουδιστής είναι. Δεύτερον γιατί η ατμόσφαιρα είναι αμιγώς παρείστικη και το κέφι απογειωτικό. Εν ολίγοις, όλοι και όλα συνηγορούν ώστε η διασκέδαση να χτυπήσει κόκκινο. Ακόμα και οι τιμές.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ: Το 4711 ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 23:00 αλλά και τις Κυριακές από τις 21:30. Μαζί με τον Διονύση Σχοινά ο Κώστας Λαϊνάς, η Ειρήνη Ζέη και ο Dj Andre.

ΠΟΥ: Καρνεάδου 25, Κολωνάκι, τηλ. κρατήσεων: 210 7214711,
6936 513931

BABA AU RUM

'Η αλλιώς ο “ναός” των rum afficionados. Το Baba au Rum στον πεζόδρομο της Κλειτίου δεν αποτελεί μόνο ένα από τα πιο προχωρημένα αθηναϊκά cocktail bars, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου. Το πρωτοπόρο μπαρ που αναβίωσε την κουλτούρα των κοκτέιλ του 19ου αιώνα, και των εξωτικών Τiki κοκτέιλ σερβίρει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μείγματα αλκοόλ, όπως το αυθεντικό Zombie, φτιαγμένο με blend 5 σπάνιων ρούμι και άλλων "χαμένων" μέχρι πρόσφατα υλικών, που ανακάλυψε ταξιδεύοντας στην Καραϊβική ο ιδιοκτήτης του Baba και μέλος της υψηλής “γενιάς” των mixologists, Θάνος Προυναρούς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί συν τοις άλλοις οι 165 διαφορετικές ετικέτες ρούμι σερβίρονται σε γενναιόδωρες μερίδες με τη σύγκριση ποιότητας-τιμής να καταλήγει πάντα υπέρ υμών.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Ότι μετά την πρόσφατη ανακαίνιση ο χώρος ενισχύθηκε με έξτρα πόντους εξωτικότητας!

ΠΟΥ; Κλειτίου 6, Σύνταγμα, τηλ.: 211 7109140

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
SOUTH VALLEY:
Glenkinchie Malt Whisky, παλαιωμένη Cachaca, Lillet Rouge (γαλλικό κρασί αρωματισμένο με βότανα), σπιτικό σιρόπι χαμομηλιού, aromatic & lavender Bitters. Χτυπάμε τα υλικά στο σέηκερ και σερβίρουμε σε ποτήρι του κοκτέηλ- coupette, χωρίς πάγο για καλύτερα αρώματα και πιο καθαρές γεύσεις.

RECIPE

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μορφέσης είχε ένα όνειρο: Ένα μαγαζί απλό αλλά φιλοσοφημένο σε design, λειτουργικότητα και παροχές, μέσα στο οποίο όλα θα είναι έτσι βαλμένα ώστε όποιος το επισκέπτεται να θέλει να το κάνει στέκι του. Το ίδιο όνειρο είχε ο αδερφός του, αλλά και μια ομάδα που είναι αυτό που λέμε “έκαστος στο είδος του” και κάπως έτσι, εγένετο Recipe. Ένας όμορφος, ζεστός χώρος που ξεχωρίζει για τα καθαρά ποτά, τα πετυχημένα κοκτέιλ, το ποιοτικό φαγητό και την καλή μουσική (ειδικότητα τους) και -εννοείται- όλα αυτά με χαμηλό κόστος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ: Για να πιεις το ποτό σου το βράδυ (η λίστα των κοκτέιλ με την υπογραφή των Νίκου Γαρτζολάκη και Παναγιώτη Νάκου και οι 20 ετικέτες κρασιού δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο). Για να φας ωραίες ιταλικές γεύσεις (ασυζητητί η παραγγελία να περιλαμβάνει πίτσα). Για να πιεις τον καφέ σου, να χορέψεις, να μεθύσεις, να δεις ωραίο κόσμο, κτλ κτλ κτλ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ: Ότι το “Back to Tape” πάρτι της Τετάρτη με μουσικές που αγαπήσαμε από τα 70's μέχρι τα 90's έχει την ένδειξη “do not miss”.

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
DARK N' SPICED JULEP:
Μείγμα από 3 διαφορετικά ρούμι, aperol, βασιλικός, λεμονόχορτο, φυσικός χυμός lime, σιρόπι μελιού και ginger beer.

BARDOT

Οι coctail afficionados πίνουν νερό στο όνομά του. Το μικρό αλλά θαυματουργό μπαρ της Σκουφά στα τρία χρόνια λειτουργίας του έχει καταχωρηθεί στο χάρτη του nightlife ως ένα πρώτης τάξεως στέκι για όσους ξέρουν να πίνουν, να εκτιμούν τις καινοτομίες στη διασκέδασή τους και να περνάνε καλά. Μεταξύ άλλων, φημίζεται για τη χαλαρή διάθεση και τις προσεγμένες μουσικές επιλογές του.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί εδώ σερβίρονται μερικά από τα πιο καλοφτιαγμένα και μελετημένα κοκτέιλ της πόλης δια χειρός Σταύρου Γαϊτανάρου (ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες Bartenders) και λοιπών εκλεκτών μελών του Bar Academy. Το Bardot είναι ένα από πρώτα μαγαζιά που ανήγαγε την ανάμειξη των ποτών σε υψηλή τέχνη.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Πως κάθε Τετάρτη η ομάδα του Bardot λανσάρει ένα πολύ πρωτοποριακό concept συνδυάζοντας συγκεκριμένα κοκτέιλ με το ιδανικό γευστικό συνοδευτικό του, το οποίο μάλιστα σερβίρεται εντυπωσιακά ακριβώς πάνω στο ποτήρι.

ΠΟΥ; Σκουφά 50, Κολωνάκι, τηλ. 6977666899

ΤΟ ΚΟΚΤΕΙΛ
GINGER FRESH:
Bloom Gin, αγγούρι (5 εκ.), σιρόπι λεβάντας, σιρόπι ζάχαρης, φρέσκος χυμός lime, ginger water. Σερβίρεται γαρνισμένο με συνοδευτικό από κράκερ δημητριακών, sour cream, αγγούρι, σολωμός πούδρα και shiso.

HOLY SPIRIT

Το concept για τη δημιουργία του πρώτου και σαφώς καλύτερου cocktail takeaway bar γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ο έμπειρος bartender Xavier Μισαηλίδης, περιπλανώμενος και διψασμένος μέσα στους καυτούς δρόμους της Νέας Υόρκης είδε έναν άνδρα να περπατάει μ' ένα τεράστιο ποτήρι κοκτέιλ ανά χείρας. Ενάμιση περίπου χρόνο αργότερα, το Holy Spirit έφερε στη Γλυφάδα την freestyle πρωτοπορία που έλειπε. Εν ολίγοις, έγινε ο λόγος που η cool φυλή των Νοτίων κατεβαίνει πλέον πιο σπάνια για ποτό στο κέντρο.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί αν δεν έχεις πιει Zombie, Appetziz ή Fantastic Boyfriend στη χρωματιστό ποτήρι τεραστίου μεγέθους έχεις στερήσει από τον εαυτό σου μια πραγματικά μεγάλη απόλαυση. Το ίδιο ισχύει για τα φημισμένα Holly(hot) dogs, την πίτσα, την τορτίγια και για όλα τα νόστιμα καλούδια του.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ: Ότι το Holy είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με 14 ανανεωμένα signature cocktails, ακόμα καλύτερα από τα προηγούμενα (αν γίνεται αυτό!) συν 4 ακόμα Christmas spirited για τις ημέρες των εορτών. Και κάτι ακόμα. Σύντομα το Holy Spirit αποκτά δίδυμο “αδερφάκι”...

ΠΟΥ; Λαοδίκης 41, Γλύφαδα, τηλ.: 210. 8982650

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
XMAS SPIRIT:
Bacardi 8 anos, φρέσκος χυμός λεμονιού, σιρόπι ιβίσκου, creme de mure ανακατεμένη με γιασεμί, 1 dash πικρής σοκολάτας.

POCO A POCO

Η Πορτορικανή γιαγιά της Σελίνας και της Φραντζέσκας, των δύο όμορφων ιδιοκτητριών αυτού του αρτιστίκ κολωνακιώτικου μπαρ συνήθιζε να λέει “λίγο λίγο”. Μια συμβουλή την οποία τα δύο κορίτσια έχουν εφαρμόσει στην πιο γενναιόδωρη εκδοχή της. Γιατί μπορεί το Poco a Poco να μοιράζει απλόχερα στιλάτη και ζεστή φιλοξενία, ποιότητα σε ό,τι σερβίρει και ποσότητα σε όλα του, αλλά το κάνει με το πιο χαμηλό κόστος.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί θα πιάσεις θέση στη ξύλινη μπάρα, εκεί απέναντι από το φωτισμένο πίνακα του Φερνάντο Μποτέρο και θα πιεις ό,τι έχει να σου προτείνει ο έμπειρος μπάρμαν -από το πιο απλό και καθαρό ποτό μέχρι κοκτέιλ με μαστίχα. Θα τσιμπήσεις ολόφρεσκα μπέιγκελς, ζουμερά burger και φυσικά την πίτσα για την οποία φημίζεται.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Οι τιμές στο Poco a Poco παραμένουν σταθερές από το 2006.

ΠΟΥ; Λουκιανού 13, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7222844

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
BELOW ZERO COCKTAIL:
Αmaretto ,Jack Daniels, Σιρόπι καραμέλα ,λάιμ, χυμό πορτοκάλι,
2 "dash" bitter creole. Γαρνίρεται με τρία γαρύφαλλα.

CV

'Ενα κλασικό μπαρ με εντυπωσιακά μεγάλη και σπάνια κάβα, προσεγμένες μουσικές και εξαιρετικό φαγητό. Αυτό είναι εν ολίγοις το CV. Διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής του και αποτελεί τον επίγειο παράδεισο όσων γνωρίζουν από πραγματικά ποιοτικό αλκοόλ. Εδώ το τρίπτυχο ουίσκι-ρούμι-κονιάκ ξεφεύγει από τις καθιερωμένες επιλογές που βρίσκει κανείς σ' ένα συνηθισμένο ποτάδικο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Οι τετρακόσιες και πλέον συλλεκτικές φιάλες από malt ουίσκι και λοιπά πολύτιμα αλκοολούχα αποστάγματα αποτελούν αναμφίβολα ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να το επισκεφτείς, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Απολαμβάνονται ιδανικά μέσα σ' έναν ατμοσφαιρικό vintage χώρο, που αποπνέει class και νοσταλγία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Πως οι άνθρωποι του CV, εκτός από τα φίνα ποτά, λατρεύουν και τη μουσική, γι' αυτό και τα συνδυάζουν με σπουδαίους τζαζ ήχους από τις δεκαετίες τoυ 50 και του 60, εστιάζοντας σε αναφορές στο μιούζικαλ και στο καμπαρέ, αλλά και με ό,τι καινούργιο άκουσμα κινείται στο ίδιο μοτίβο.

ΠΟΥ; Κωνσταντινουπόλεως 108 & Μυκάλης 61, Κεραμεικός, τηλ. 210- 3451744.

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
GREEK DISTILLER:
METAXA, Γλυκό κρασί Σάμου,3 σταγόνες από αρωματικό πικρό έλαιο, πάγος και μία φλούδα πορτοκάλι.

MOMIX

To όνομά του αποτελεί συντομογραφία του Molecular Mixology ή αλλιώς “Μοριακή Αναμειγνυολογία”, όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του, Θοδωρής Κουτσόβουλος, ο οποίος μαζί με τον έμπειρο bartender Άρη Χατζηιωάννου δημιούργησαν το πρώτο μπαρ μοριακής τεχνικής στην Ελλάδα, ένα από τα δέκα του κόσμου και το μοναδικό στην υφήλιο, όπου η μαζική παραγωγή αυτού του είδους των κοκτέιλ γίνεται μπροστά στα -αναμφίβολα έκπληκτα- μάτια των πελατών. Aυτό σημαίνει ατμοποιήσεις, σφαιροποιήσεις και ζελέ σε κύβους με πρώτη ύλη το αλκοόλ. Η εκκεντρικότητα του Momix περιορίζεται κυρίως στα κοκτέιλ του, αφού κατά τ' άλλα ο βιομηχανικής αισθητικής χώρος του σε εντυπωσιάζει με έξυπνες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Κάπως έτσι επέρχεται η ισορροπία, άλλωστε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Για να δοκιμάσεις φουσκάλες ποτού που σκάνε στο στόμα, κοκτέιλ σε βαθύ πιάτο, χαβιάρι από διάφορα λικέρ, daquiri σε ζελέ και πολλά ακόμα πρωτότυπα υγρά και στερεά.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Ότι στα μέσα Δεκεμβρίου ανοίγει ένα ακόμα Momix, αυτή τη φορά στα νότια, στη Γλυφάδα!

ΠΟΥ; Κελεού 1-5, Γκάζι, τηλ.: 6974350179.

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
MASTIC PEARLS:
Χαβιάρι μαστίχας Χίου, σερβιρισμένο με φρέσκο τριμμένο κουκουνάρι, αρωματισμένο με φρέσκο δυόσμο και bitters πορτοκαλιού, γαρνιρισμένο με sauce βαλσάμικου, το οποίο έχει ενισχυθεί με φράουλα.

LOW

Είναι το μπαρ που έβαλε μια μέχρι πρότινος “παρθένα” περιοχή στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης και μάλιστα με τον τίτλο του πιο upscale προορισμού των Βορείων Προαστίων. Όσα μαγαζιά κι αν πλημμύρισαν μέσα σε μια νύχτα τον πολυσυζητημένο πεζόδρομο της Νέας Ερυθραίας, το Low παραμένει η πιο σταθερή αξία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα στενά με τα μπαρ του κέντρου (ούτε της Σίφνου, ούτε της Πάρου). Ίσα ίσα μάλιστα, αφού εδώ η διάθεση είναι 100% cool. Επίσης, για να πιεις ωραία κοκτέιλ ακούγοντας funky μουσικές και να γίνεις κοινωνός του γενικότερου happy mood που επικρατεί. Κι αν δεν είσαι Βόρειος και πιστεύεις πως θα νιώσεις άγνωστος μεταξύ αγνώστων, να σε ενημερώσουμε πως το Low μαζεύει κόσμο απ' όλη την περιφέρεια. Στοίχημα πως θα συναντήσεις κάποιον γνωστό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Πως την κονσόλα του Low ελέγχουν εξαίρετοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96,6 και του Eν Λευκώ 87,7, όπως ο Σπύρος Παγιατάκης και η Claudia Matola και πως ο φετινός χειμώνας επιφυλάσσει live βραδιές με γκρουπ, όπως οι Vanilla Swing.

ΠΟΥ: Χ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία, τηλ.: 2106202187

ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ
Low Apple Whiskey:
Jack daniel's, Syrup Sugar, Grand Marnier Rouge 1 καλό κομμάτι μήλο (madling) ή 30 ml χυμο μήλο, κανέλα. Σερβίρεται σε ποτήρι old fashion με γαρνίρισμα από μήλο.

PIXI

Δήλωσε “παρών” στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας περίπου πριν από έναν χρόνο. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, γιατί αποτελεί μια από εκείνες τις περιπτώσεις μαγαζιών που με την εμφάνισή τους αποδεικνύουν πως τελικά ούτε τα έχουμε δει ούτε τα έχουμε ζήσει όλα στο ντόπιο nightlife. Γιατί το Pixi είναι μια νέα εμπειρία, οπτικοακουστικού τύπου, μια αληθινή “όαση” για τους λάτρεις της nu-disco και της electric house. Ένας industrial χώρος με εντυπωσιακά clean cut interior και φουτουριστική αύρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί δηλώνει τόπος συνάντησης των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς και εγχώριας dance σκηνής. Μέσα στον Δεκέμβριο έχει προγραμματισμένα acts με David Morales, Nick Varon, Phil Weeks και πολλούς άλλους του ίδιου βεληνεκούς, όπως ο Move D, ο οποίος έρχεται στα decks του Pixi μέσα στο 2014.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Λειτουργεί από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 23:00 μέχρι το ξημέρωμα. Τις υπόλοιπες μέρες είναι διαθέσιμο σε πριβέ εκδηλώσεις, εκθέσεις και λοιπά happenings.

ΠΟΥ; Ευμολπιδών 11, Γκάζι, τηλ.: 2103423751.

ΚΥΡΙΟΣ

Σίγουρα έχεις δει στο timeline σου έστω και μια φωτογραφία του κυρίου. Ο λόγος για το πιο talked about bar της Αθήνας που μετράει μόλις 1 μήνα ύπαρξης και φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ήδη επιτυχημένου K44, Ειρηναίου Φιλιππίδη. Θεατράλε και ατμοσφαιρική, η διακόσμηση φέρει την υπογραφή της φωτογράφου Μάρας Δεσύπρη, ενώ οι μουσικές επιλογές κινούνται από jazzy μέχρι lounge ρυθμούς.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ; Γιατί έγινε insta(gram)-επιτυχία με το που άνοιξε κι από τότε μονοπωλεί τα social media με τον πιο «hipsterοφασιστικό» τρόπο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ; Οτι εκεί πηγαίνει όλη η Αθήνα, οπότε αν θες να αποφύγεις κάποιον μη το επιλέξεις.

ΠΟΥ; Δορυλαίου 4, Πλατεία Μαβίλη. Τηλ.: 210 6400615.
Keywords
αθηνα, δειτε, νέα, σοκολατα, likes, facebook, τηλ, coco, σημαίνει, live, καλοκαιρι, μυκονος, αμιγώς, cocktail, zombie, blend, συνταγμα, rouge, design, φας, πιτσα, ginger, nightlife, fresh, bloom, water, boyfriend, dogs, signature, burger, jack, vintage, class, ελλαδα, momix, sauce, low, funky, happy, mood, pepper, apple, whiskey, sugar, fashion, house, industrial, cut, dance, david, nick, phil, timeline, media, θες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, συνταγμα live, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, αξια, Καλή Χρονιά, σταυροι, η ζωη ειναι ωραια, εξτρα, pepper, timeline, pepper 96.6, τι σημαινει, διακοσμηση, γιασεμι, γκαζι, γλυκα, μεγα, μηλο, μουσικη, ονειρο, υλη, φωτογραφια, apple, αγνωστος, αλκοολ, αμιγώς, ανιψια, αρωματα, ατζεντα, ατμοσφαιρα, αυρα, βραδυ, φαγητο, γινεται, γλυφαδα, δρωμενα, διδυμο, εγινε, ειρηνη, εκθεσεις, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εποχη, επιτυχια, ερυθραια, ερχεται, ετικετες, ετοιμο, τεχνη, ζελε, ζεστη, ζωης, ιδεα, ιδιο, ειδος, ισχυει, θες, θοδωρης, υγρα, ισορροπια, καβα, κοκτειλ, κρασι, λεπτομερειες, λικερ, λωρα, μαβιλη, ματια, μιουζικαλ, μικρο, νερο, νυχτα, ξημερωμα, ομαδα, παντα, ονομα, ουισκι, πεμπτη, ποιοτητα, υπογραφη, πορτες, ποτα, πρωτοπορια, ροφηματα, σαββατο, συγκεκριμενα, συντομα, σιροπι, σολωμος, στομα, τηλ, τις κυριακες, τορτιγια, τρια, υψηλη, φας, φετα, φυσικα, φραουλα, φιαλες, φορα, χαβιαρι, χυμος λεμονιου, dance, blend, boyfriend, burger, water, class, cocktail, coco, cut, design, δημητρης, dogs, david, fashion, funky, phil, fresh, jack, γευστικο, γευσεις, ginger, γλυκο, house, happy, ιδανικο, ιδιαιτερα, industrial, κομματι, κωστας, likes, nick, low, media, momix, mood, μπροστα, μυκονο, nightlife, ποτο, rouge, sauce, σημαίνει, signature, σπυρος, sugar, σχοινας, θανος, υλικα, vintage, ωραιο, whiskey, χειμωνας, χυμος, γιαγια, zombie
Αναζητήσεις
bloom gin me ti serviretai, τα πιοπροχωρημενα μπαρ
Τυχαία Θέματα