Τα …χρυσα κουτάλια του Κατσιφάρα…

Γράφειο Καφενόβιος

Ο Απ. Κατσιφάρας, γιαόσους δε γνωρίζουν είναι ο μικρός …πρωθυπουργός της Δυτ. Ελλάδας. Επίλεκτομέλος του μπουλουκιού των κηπουρών, γνήσιο τέκνο του πελατειακού, παρασιτικούσωλήνα και διακεκριμένος τρόφιμος της κομματικής καμαρίλας.
Γέλασε όχι μόνο ο κάθεπικραμένος νεόπτωχος, αλλά και παρδαλό κατσίκι της Τριταίας με τη δήλωσή τουότι, «δεν είναι μακριά ο καιρός», που η Δυτική Ελλάδα θα τρώει σχεδόν με …....χρυσάκουτάλια!.. Την
παραθέτουμε αυτούσια: «Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσεινα φαίνονται και να περνούν στην καθημερινότητα του πολίτη. Τολμούμε ναισχυριστούμε ότι με βάση την έως δουλειά μας δεν είναι μακριά ο καιρός που ηΔυτική Ελλάδα θα μπει ξανά σε τροχιά ανάκαμψης, βελτιώνοντας κατακόρυφα όλουςτους δείκτες της».

Το δράμα πλέον, με όλουςαυτούς τους τύπους, που προώθησε και επέβαλε το σάπιο και χρεοκοπημένο σύστημαεξουσίας, είναι πως επιμένουν να θεωρούν τους πολίτες χαχόλους. Γιατί σε κάθεάλλη περίπτωση θα είχαν την πρόνοια να κρατάνε και μια …πισινή, αποφεύγονταςτις προκλήσεις.
Εν προκειμένω, πάντως, ομόνος δείκτης, που θα εκτοξευθεί θα αφορά στη ρίψη γιαουρτιών…
Keywords
Τυχαία Θέματα