Τα «χώνουν» και οι Πορτογάλοι στον Περέιρα

Για προκλητικές κινήσεις του Βίτορ Περέιρα που οδήγησαν στην εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι, τονίζοντας ότι ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό.

Άκρως αιχμηρό ήταν το σχόλιο της «Record» για τη στάση του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά το γκολ του Χάρα στο ΟΑΚΑ, στον
επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Στον τίτλο του δημοσιεύματός της μάλιστα η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας γράφει ότι: «Οι προκλήσεις του Βίτορ Περέιρα οδήγησαν σε εισβολή στο γήπεδο»!

Οι Ίβηρες αναφέρονται στις κινήσεις που έκανε ο Περέιρα προς την εξέδρα με τα χέρια του στο 89ο λεπτό της συνάντησης, ενώ σημειώνεται μεταξύ άλλων πως: «Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Πρέιρα αποτέλεσε τον λόγο που δημιουργήθηκαν τα επεισόδια τα οποία σημάδεψαν τον αγώνα, κάτι που είχε γίνει και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Φεβρουαρίου». Στη συνέχεια δε αναφέρεται σημειώνεται ότι: «Ο Πορτογάλος απευθύνθηκε προς τους οπαδούς κι έκανε προκλητικές χειρονομίες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το «Maisfutebol», που έχει πάρει μάλιστα το βίντεο του SDNA με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. «Ο Βίτορ Περέιρα προκαλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα