ΣΥΝΘΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 120Σ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου
Πολλάκις έχουμε πει τέλος οι αναλύσεις, μόνο πράξεις. Η Χώρα μας είναι υπό επίθεση και προσπαθούν να βρούν τον τρόπο να της επιβάλλουν μακροχρόνια κατοχή ακραίου ναζιστικού τύπου μέχρι που και ο τελευταίος Έλληνας είτε να αποδημήσει σε άλλες χώρες είτε να .......αποδημήσει εις Κύριον.

Συγκλονιστικές οι διαπιστώσεις όπου και αν κοιτάξουμε : παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία, φάρμακα είτε δεν υπάρχουν ( φαρμακοποιοί
αναφέρουν ότι τα φάρμακα δίνονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες τρία – τρία ανά μήνα και όποιος προλάβει, για φάρμακα μακροχρόνιας κούρας ) είτε δεν μπορούν να αγοραστούν, μισθοί μετατρέπονται σε είδος σιωπηρά ( όχι απαραίτητα πρώτης ανάγκης ), στάση πληρωμών υπάρχει παντού με τον άλφα ή βήτα τρόπο και τα ακόρεστα τέρατα που μετά από 70 και πλέον χρόνια αισθάνθηκαν ασφαλή αρκετά για να ξαναβγούν από τις τρύπες όπου χώθηκαν μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο λυσσάνε και μανιάζουν ακόμα περισσότερο ενάντια στον Ελληνικό Λαό.

Δεν έχουν άδικο : σε κάθε τους απόπειρα να υποδουλώσουν τον κόσμο και ιδιαίτερα τον Έλληνα ο Ελληνικός Λαός στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο. Θέλουν λοιπόν αυτόν τον Λαό να τον εξαλείψουν και αυτή την Χώρα να την εξαφανίσουν από τον χάρτη διότι όσο υπάρχει Ελλάδα και Ελληνικός Λαός δεν θα μπορέσει να υπάρξει ράιχ, δουλεία και φεουδαρχισμός χωρίς την ανάγκη τους για μάσκα και τον συνεχή τους φόβο ότι ο Λαός θα θυμάται ότι υπάρχει ζωή με Ελευθερία, με Ευημερία και χωρίς τα άχρηστα αυτά και ρυπαρά παράσιτα – καρκινώματα που είναι ανίκανα να υπάρξουν χωρίς υποτελείς.

Αντιστάθηκε λοιπόν ο Ελληνικός Λαός και αντιστέκεται παρ’ όλη την λυσσαλέα και στυγνή φίμωση από τα κατοχικά τους μέσα ενημέρωσης τα οποία κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τους Έλληνες ότι οι υπόλοιποι συνΈλληνες είναι απαθείς και δεν αντιδρούν. Μύριες είναι οι διαμαρτυρίες και οι δράσεις για ανακοπή αυτής της επίθεσης που όλοι βιώνουμε από την αντίσταση στην χαλυβουργική και πρωτύτερα στην Κερατέα μέχρι τα γιαούρτια και τα αλευρώματα και τις πέτρες και τα φέρετρα και τις κρεμάλες. Μεγαλειώδης μπορεί να χαρακτηρισθεί η καθολική αντίσταση του Ελληνικού Λαού για το χαράτσι της ΔΕΗ παρ’ όλη την παραπληροφόρηση και την προσπάθεια να δείξουν την αντίθετη εικόνα από την πραγματική και παρ’ όλο τον συνεχή εκφοβισμό και εκβιασμό που επιχειρούν με ψευδείς ειδήσεις παραδειγματισμού και απόκρυψη της πραγματικότητας έως και αυτής της ίδιας της κείμενης νομοθεσίας.

Υπάρχει λόγος γιατί δεν κάνουν σωστή ενημέρωση και γιατί δεν αναγνωρίζουν αυτό που πλέον φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε κάθε έναν που ζει στην Ελλάδα. Διότι συν τοις άλλοις ο Ελληνικός Λαός αυτή την χρονική στιγμή δεν έχει αρχηγό σε αυτή την αντίσταση. Δεν υπάρχει άτομο που ηγείται της Παλλαϊκής αυτής συσπείρωσης ενάντια στους χιτλερικούς που μας επιτίθενται σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσο σκοτώνοντας τις γιαγιάδες μας, τα μωρά μας, τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας και τον τόπο μας. Άρα, εφ’ όσον δεν υπάρχει αρχηγός δεν υπάρχει κανείς που να
Keywords
Τυχαία Θέματα