Συναγερμός στην κυβέρνηση μετά τη βόμβα από την Μαρινόπουλος Α.Ε - Τα σενάρια και ο φόβος για ντόμινο στην ελληνική αγορά

Μετά το πρώτο σοκ με την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. η οποία υπέβαλλε αίτημα υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα απίστευτο ντόμινο κατάρρευσης επιχειρήσεων στην αγορά, η κυβέρνηση βρίσκεται σε αυξημένο συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, η κυβέρνηση
εμφανίζεται αποφασισμένη να μην αφήσει την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε....
να κλείσει και έτσι όχι μόνο να βρεθούν στο δρόμο περίπου 13.000 εργαζόμενοι αλλά και να κινδυνεύσουν με λουκέτο περίπου 3.000 προμηθευτές της εταιρείας.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να σωθεί με κάθε τρόπο η εταιρεία ώστε να μην υπάρξει ένα ανεξέλεγκτο ντόμινο στην ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο μεταξύ των σεναρίων που επεξεργάζεται είναι και η ρύθμιση των χρεών της εταιρείας προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Η εταιρεία έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους πάνω από 3.000 προμηθευτές που φτάνουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για ένα θριλερ το οποίο η αγορά παρακολουθεί με αγωνία αφού αν η Μαρινόπουλος ΑΕ καταρρεύσει θα συμπαρασύρει και άλλες εταιρείες μαζί της. Τεράστια είναι η αγωνία για τους 13.000 εργαζόμενους της εταιρείας!
Keywords
Τυχαία Θέματα