Συγκλονιστική 18χρονη μάς δίνει… μαθήματα καρδιάς!

Η Νεκταρία Αναστασοπούλου είναι ένα νεαρό 18χρονο κορίτσι που την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να ανεβάσει στο facebook ένα βίντεο στο οποίο μιλά για τη συγγενή καρδιοπάθεια, μια ασθένεια από την οποία πάσχει και η ίδια.Η Νεκταρία είναι απλή αλλά συγκλονιστική, καθώς με το χιούμορ, την αυθεντικότητα..., την αξιοπρέπεια και τη φρεσκάδα της κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο και όχι μόνο να μας ευαισθητοποιήσει
στο θέμα της ασθένειας αλλά και να μας δώσει ένα πολύ δυνατό μάθημα καρδιάς. Ένα συγκινητικό βίντεο που προκαλεί θαυμασμό αλλά και δίνει σε όλους μας δύναμε να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με αιδιοδοξία και δύναμη.
Όπως αναφέρει στο βίντεο, που πρέπει να δείτε, “Oποιοσδήποτε προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα, αυτός έχει την άρρωστη καρδιά. Αν έχεις αγάπη μέσα σου, είσαι υγιής. Μια άρρωστη καρδιά δεν είναι αυτή που έχει ασθενήσει ή έχει πάρει φάρμακα. Δυσλειτουργική καρδιά είναι αυτή που δεν έχει αγάπη μέσα της“.Η ίδια καταλήγει: “Όσοι με ακούτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή τη μάχη κατά των Συγγενών Καρδιοπαθειών υπάρχει ο Σύλλογος “Η Καρδιά του Παιδιού” στην Αθήνα. Θα σας παρακαλούσα να στείλουμε αυτό το μήνυμα μακριά”.Σ’ ευχαριστούμε πολύ Νεκταρία για το… μάθημα που μας έδωσες, για τη ζωντάνια σου και τη δυναμικότητά σου που ελπίζουμε πως θα αποτελέσει κίνητρο για αρκετούς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν διαφορετικά τη ζωή. Ένα μεγάλο μπράβο σε εσένα και πολλά συγχαρητήρα στους γονείς που σε μεγαλώσανε!
Keywords
Τυχαία Θέματα